Hiihtoloman paras oli ehdottomasti pyjamabileet!

Kysyimme tytöiltä tammikuun lopussa, että mitä he tahtoisivat tehdä hiihtolomallaan. Odotettiin vastauksiksi jotain kylpylän tai laivamatkan tapaista sekä tietysti ehdotuksia etelään lähtemisestä, joten olimme valmiiksi jo puhuneet keskenämme Domin kanssa siitä, kuinka heidän ehdotuksiensa jälkeen kävisimme keskustelua siitä ettei raha kasva puussa ja ehdotusten tulisi olla hieman lompakko-ystävällisempiä. Keskustelu meni kuitenkin aivan toisin kuin olimme Domin kanssa ajatelleet.Amelielta tuli vastaus kuin tykin suusta ja pikkusisko oli aivan yhtä innoissaan tästä ajatuksesta. Tytöt toivovat etelänmatkojen sijaan pyjamabileitä serkkujensa kanssa. Miten usein me aikuiset ajatellaan, että lapsille pitää järjestää ihan mielettömiä spektaakkeleita ja lomia, mutta joskus ne loman parhaat kohokohdat on täysin ilmaisia. Tällä kertaa loman paras oli meidän omassa kodissa lapsille järjestetyt pyjamabileet. Tyttöjen serkut tulivat meille jo hyvissä ajoin päivällä, joten lapsilla oli hyvin aikaa leikkiä ennen nukkumaan menoa. Kellon ajasta viis, he halusivat kaikki heti pukea päälleen pyjamat, mitkä odottivat heitä nukkumapaikoillaan. Lekmer oli lahjoittanut jokaiselle pyjamabileläiselle aivan ihanat yöppärit sekä aamutakit ja voi miten lapset fiilistelivät samanlaisia vaatteita. Jos pyjamabileitä edes voi enää upgreidata, niin samanlaiset kuteet kyllä tekivät sen! Ilta sujui leppoisasti lasten pomppiessa patjoilla, makoillen sängyillään, värittäessä palapelejä sekä puhallellessa ilmapalloja. Illalla syötiin lasten toiveesta riisipuuroa, mitä onnekseni en ollut sillä kerralla polttanut pohjaan (toisin kuin tänä aamuna). Yö sujui superhyvin ja pyjamabileet onnistuivat kokonaisuudessaan ihan mahtavasti. Lapset nauttivat ja me Dominkin kanssa fiilisteltiin pyjamabileitä. Me ollaan järjestetty ihan liian harvoin pyjamabileitä ottaen huomioon, miten super kivaa se on! Tähän todellakin tulee muutos ja pyjamabileitä tullaan näkemään tässä talossa paljon enemmän!Suuret kiitokset vielä Lekmerille pyjamista sekä lasten aamutakeista!

LUE MYÖS

VINKKEJÄ VAUVAN KANSSA LENTÄMISEEN

TAVOITTELENKO JOTAIN MITÄ EI OLE OLEMASSA

MITEN SAADA VAUVA NUKKUMAAN?

SYNNYTYSTARINA

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

No Comments

Post A Comment