Häät Itävallan Alpeilla

Onko joku muu harkinnut juhlivansa häitään ulkomailla? Me vietimme häitämme Itävallan Alppien juurella viime elokuussa.

Osa teistä lukijoista on edellisessä blogissamme jo nähnyt kuvia häistämme. Uudessa blogikodissamme päätimme aloittaa tyhjältä pöydältä, joten vanhat postauksemme eivät enää ole nähtävissä.  Tästä syystä muuttomme alkumetreillä saattaa näkyä välillä vanhoja postauksia, joiden perään on kyselty.

Tänään vuorossa on viimekesäiset häämme Itävallan Alpeilla. Siinä missä Dom on saanut etuoikeuden asua Alpeilla koko ikänsä, näin minä nuo jylhät vuoret viime kesänä ensimmäistä kertaa. Mietimme pitkään missä maassa vietämme häämme. Ajattelimme ensin ettemme valitse kummankaan kotimaata, vaan ehkä Italian. En edes enää muista, mikä mahtoi olla syy sille. Onneksi emme kuitenkaan päätyneet siihen, vaan vietimme häämme Itävallassa, Domin kotimaassa. Päivä oli täydellinen ja taivaan Isä antoi vielä ihan mielettömän ilman tärkeäksi päiväksemme. 

—- English —-

Some of you readers, who read our previous blog, have seen pictures from our wedding. We decided to start from a clean slate in this new blog home of ours, so none of the old posts are available. For this reason you might occasionally see old posts that people have been asking for.

Today it’s turn to share something about our wedding in the Austrian Alps. Dom has had the privilege to live in the Alps for his whole life and I, on the other hand, got to see those mighty mountains for the first time. We thought a lot about in which country to have our wedding. At first we thought we wouldn’t choose either of our native countries, but rather Italy maybe. I don’t even remember the reason for it anymore. Fortunately we chose otherwise and had our wedding in Austria, Dom’s homeland. The day was perfect and the Heavenly Father gave us an incredible weather for that important day of ours. 

Tags:
2 Comments
  • Meri/Äidin sanoin
    Posted at 11:12h, 19 March Reply

    Siis wau!!😍 Ihania kuvia ja varmasti olleet ihanat häät!😍

  • Outi Karita
    Posted at 06:54h, 25 March Reply

    Voi kuinka kauniit puitteet 😍 ja varmasti kaikin puolin kauniit häät 😊

Post A Comment