Perhepäivä

Lapset nukkuu, Dom lähti salille ja minä istahdin kirjoittamaan muutaman rivin blogiin. Yleensä pyrimme siihen, että blogimme teksteistä voisi olla jollekin jotain hyötyä. Tänään luvassa on kuitenkin täyttä höpötystä ilman mitään pointtia. Saahan blogissa välillä julkaista ihan arkisia kuulumisiakin?Meillä oli tänään kunnon perhepäivä, jota oltiin taidettu kaivata kaikki pienimmästä suurimpaan. Hidas aamu ilman mitään kiirettä. Halailua sohvalla ja kasa kirjoja luettavana. Hassuja keskusteluja, joista parhaimpana mainittakoon Amelien kommentti isovanhemmille:” Timanttejakin tärkeämpää on: lasten elämä, miesten terveys ja naisten vapaus.” Mitäpä siihen lisäämään!  Mikä voisikaan olla parempi aloitus perhepäivälle kuin brunssi? Sillä varmistetaan ettei päivästä voi mitenkään päin tulla huono! Vietimme siis aamun parhaimmalla mahdollisella tavalla hyvässä seurassa ja suuntasimme aamupala-lounaalle. Myös vanhempani liittyivät brunssiseuraan. Pitäähän sitä olla mukana Amelien ja Estellan isovanhemmat, jotka pitävät huolen ettei äiti ja iskä kiellä herkkujen syömistä liian  aikaisin. Eikä ne herkut suinkaan brunssiin loppuneet, vaan kyllä taidettiin tasaisesti herkutella koko loppupäivä. Mutta eiköhän se kuulu asiaan, että välillä herkutellaan koko perheen voimin.Nyt päivä on pulkassa herkutteluineen, halailuineen, keskusteluineen, leikkeineen, nauruineen ja täytyy todeta, että päivä oli Amelien sanoin “niin tosi liian kiva.” Ei voi kuin olla ihan mielettömän kiitollinen, näistä ihanista rakkaista muruista, joiden kanssa saan arkeani jakaa. Aivot eivät oikein enää toimi ja kirjoittaminen tuntuu hieman haastavalta, taidan siis jättää tekstin tähän kuvineen ja sanoa teille kaikille oikein kauniita unia! Perhepäivä on hyvä päättää käpertymällä juuri salilta palanneen miehen kainaloon ja katsoa joku leffa! 

—- English —-

The kids are sleeping and Dom left for the gym and I sat down to write a couple of paragraphs for the blog. Usually we try to write posts that people could somehow benefit from. However, today’s post is going to be just mindless chatter.

We had a proper, much-needed family day today. A slow morning without a rush. Cuddling on the couch, a pile of books to be read and silly conversations. Here’s Amelie’s best comment from today. She told her grandparents: “Even more important than diamonds are the lives of children, men’s health and women’s freedom.” Well I sure have nothing to add to that

What could be a better start for a family day than a brunch? That’s a guarantee for a good day. So, we spent our morning the best possible way in good company and headed to brunch where my parents joined us. Of course, the grandparents should come to the brunch too to make sure the parents don’t, too soon, put a stop for eating treats. And the brunch was far from being the last time we ate treats today because we sure kept going consistently the whole day. But it really is good for a family to have treats together.

And now that we’ve wrapped up the day with all its cuddling, conversations, playing and laughter, I do have to say in Amelie’s words, that the day was “so very too nice”. My brain’s really not working that well anymore and writing feels a little challenging, so I think I’ll end here and wish you all a good night! What a cool way to wrap this family day up and cuddle my fresh-from-the-gym husband and watch a movie!

 

No Comments

Post A Comment