Alpeilla

Und Tschüss! Meidän perhe on matkalla kohti Alppeja. Kuumemittareissa asteikko tuskin enää riittäisi, mittaamaan meidän perheen matkakuumetta. Edellinen yö meni melko vähillä unilla, koska Amelielle iski parin kuukauden sisään kolmas korvatulehdus. Yöllä käytiin vuorotellen Domin kanssa tyttöjen huoneessa, kunnes jossain vaiheessa minä olin nukahtanut ja Dom oli sitten jäänyt Amelien viereen piirtelemään pariksi tunniksi tytön selkään, jos uni tulisi paremmin. Oonko jo sanonut, että oon tosta miehestä aika kiitollinen? Aamusella käytiin hakemassa antibioottikuuri matkalle mukaan, jos tulehdus ei itsestään ala helpottamaan, jonka jälkeen vihdoin päästiin matkaan. Tämä päivä tuli vietettyä Vantaalla aika rennosti ottaen, koska seuraavan yön unet jäävätkin taas koko porukalla melko lyhyiksi. Yöllä lähdetäänkin kohta Itävallan Alppeja! Huomisen Fitness-ruokaresepti siirtyykin torstaille ja luvassa fitnessruoan sijaan onkin Itävallan ruokaresepti, kannattaa siis olla kuulolla. Instagram päivittyy myös reissulla useasti, mikäli siis haluat nähdä enemmän kuvia matkastamme, niin kannattaa Ig:ssä laittaa seurantaan _fitfunfamily_ . Myös Facebookiin tulee reissun aikana enemmän kuvamatskua, joten kannattaa sielläkin olla kuulolla. 

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille <3

ps. Tämän postauksen piti tulla ajastettuna maanantaina, mutta ilmeisesti ajastus ei toiminut(ehkä hyvä niin, niin saitte muutaman reissukuvan tähän postaukseen). Emme siis ole enää matkalla kohti alppeja vaan niinkuin näkyy, niin olemme alpeilla.

—- English —-

Und Tschüss! Our family is headed to the Alps. I don’t think the scale of a thermometer would be sufficient to measure our travel fever. The night before last we had quite little sleep because of Amelie’s ear infection – the third one in a month, for the record. At night, we took turns checking up on her. At some point I had fallen asleep and Dom had stayed with her for a couple of hours to draw on her back to make falling asleep a little easier. Have I said already that I’m so thankful for that man?

In the morning, we went to the doctor to get antibiotics for the trip, in case the infection didn’t start easing by itself. And then we were finally on the road. We spent the day in Vantaa and took it easy since the following night we’re going to leave for Austria and hence get only little sleep. So, instead of tomorrow’s fitness food post, we’re going to post an Austrian recipe on Thursday. Stay tuned! We’re going to post pictures of our trip on our Instagram. So, if you want to see more pictures, head over there to follow _fitfunfamily_ . We’ll also post photos on Facebook, so stay tuned there too.

 

Have a lovely week y’all <3

No Comments

Post A Comment