Kuka kaipaa hemmottelua?

Ennen ystävänpäivää annoimme vinkin, mitä hankkia naiselle ystävänpäivänä ja saimme muutamalta mieheltä kiitokset ideasta. Nyt lähestyy äitienpäivä, joten ajattelin kertoa yhden hyvän vinkin, josta varmasti jokainen äiti nauttii. Vaikka mikään ei päihitä lasten tekemiä kortteja ja aamuhaleja, niin uskallan väittää, että tästä lahjasta jokainen äiti ilahtuisi takuu varmasti.Kauneusakatemia tarjoaa monipuoliset ja ammattitaitoiset kauneudenhoidon ja ihonhoidon palvelut. Olen saanut etuoikeuden tehdä Kauneusakatemian kanssa yhteistyötä. Enne Itävaltaan lähtöämme ihana SKY-kosmetologi Ella teki minulle Elämän lähde -kasvohoidon. Kaikissa kasvohoidoissa on käytössä Anubis Barcelona-kasvohoitosarja. Anubiksella on jo 30-vuoden kokemus takana ja laajasta 200 tuotteen valikoimasta löytyy jokaiselle ihotyypille oma linja sekä laaja valikoima vartalo- ja spa-tuotteita sekä erikoishoitoja. Aina ennen hoidon alkua Ella perehtyy jokaisen asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa ja laatii parhaimman mahdollisen hoitosuunnitelman niiden perusteella.

Itselläni on melko kuiva iho, joten minulle Ella käytti kosteuttavaa hoitosarjaa. Hoidon aikana käytettiin myös kosteuttavaa ja kiinteyttävää seerumia. Ella antoi myös mukaani seerumia kotiin tehostamaan kosteutusta päivävoiteen alle. On ehkä jo aikakin alkaa käyttää kunnon tuotteita kasvoille, kun mittarissa on pian jo 25 vuotta.

Elämän lähde -kasvohoito on janoiselle, kiristävälle ja kosteutta kaipaavalle iholle soveltuva kosteuskylpy, joka tuo lempeää pehmeyttä ja tasapainoa pitkäksi aikaa iholle. Hoito kestää 1h 30min. Mikäli siis haluat hemmotella puolisoasi äitienpäivänä, niin uskon jokaisen naisen nauttivat tällaisesta hemmottelusta. Hoito oli todella kokonaisvaltainen sekä rentouttava. Oli ihana saada ihana hemmotteluhetki arjen keskellä ja voin jokaiselle rentouttaavaa hetkeä etsivälle suositella Ellan tekemää kasvohoitoa. Elämän lähde- kasvohoidossa tuli myös hierottua kasvojani ja hartioitani, joka pisti hyvin myös aineenvaihdunnan liikkeelle. Tämän takia hoidon jälkeen on hyvä myös muistaa juoda riittävästi. Kauneusakatemian sivuille pääset täältä (klik) sekä heidän facebook-sivujaan pääset seuraamaan täältä (klik).

—- English —-

Before Valentine’s Day we gave a tip for what to get for a woman for a Valentine’s gift. A couple of men thanked us for the ideas, and since Mother’s Day is approaching, I decided to give a tip for something every mother will enjoy. Even though nothing beats the morning cuddles and the cards the kids have made, I dare say that every mom would be delighted to get this gift.

Kauneusakatemia offers a wide variety of professional skin and beauty-related services. I’ve had the privilege to collaborate with Kauneusakatemia for some time now. Before leaving for Austria, the lovely SKY cosmetologist Ella gave me a facial called “Spring of Life”. They use the products of Anubis Barcelona for all facials. Anubis has a 30-year experience on the field and their line of products has something for every skin type in addition to a wide variety of special treatments and body and spa products.

Before each facial, Ella gets to know the customer’s needs and wants and makes the best possible treatment plan accordingly.

I have quite the dry skin, so Ella used the moisturizing products on me. During the treatment she also used a moisturizing and toning serum. Ella gave the serum for me to take home and to use before day cream to intensify the hydration. It’s about time I started using proper products on my skin, after all I’m almost 25.

The Spring of Life treatment is for a thirsty skin in need of hydration. It’s a hydration bath which leaves a gentle softness and balance on the skin for a long time. The treatment lasts for 90 minutes. So, if you want to pamper your spouse on a Mother’s Day, I believe this is something every woman will enjoy.

2 Comments
 • Jade-Yolanda
  Posted at 15:05h, 19 April Reply

  Oi, ihanaa hemmottelua! Mikäköhän siinäkin on, että itseään tulee hemmoteltua niin harvoin, vaikka se on niin ihanaa 😀

  – Jade // https://jadeyolanda.fi/

  • fitfunfamily
   Posted at 17:32h, 26 April Reply

   Hemmottelu on kyllä ihan parasta, mutta tosiaan liian harvoin sille ottaa omaa aikaa! 🙂

Post A Comment