Nopea ja pysyvä laihdutus | -9,8kg

Mikä on se ” nopea ja pysyvä laihdutus “-metodi? Onko sellaista? Onko oikotietä onneen? Ravintovalmentaja-opintojeni aikana ajatukseni ravinnosta ovat muuttuneet paljon, siis todella paljon. Trainer4Youn ravintovalmennuskoulutus on pitänyt sisällään tutkittua ravitsemustietoa sekä myyttien murtamista. Miksi paino ei tipu vaikka syöt vähän? Mikä johtaa herkutteluun ja kuinka herkuttelukierre saadaan loppumaan? Millainen on hyvä ruokavalio treenaajalle? Kuinka painonpudottajat voisivat kuulua siihen 1-2 %, joka painonpudotuksen jälkeen pysyy siinä pudotetussa painossa?

Koulutuksen aikana olemme jokainen päässeet myös kiinni ravintovalmentajan työelämään ja saaneet tehdä asiakastyötä. Olen kysynyt omalta asiakkaaltani luvan jakaa teille hänen kokemuksensa ravintovalmennuksesta kanssani. nopea ja pysyvä laihdutusAloitimme asiakkuuden runsas kaksi kuukautta sitten. Asiakkaani ei ollut useista yrityksistä huolimatta onnistunut pudottamaan painoaan. Keskustelimme hänen kanssaan ja kerroin, että hänen ei tarvitsisi aloittaa tiukkaa dieettiä vaan päinvastoin. Etenisimme yksi muutos kerrallaan ja tekisimme muutoksia, jotka pysyisivät loppuelämän. ” Nopea ja pysyvä laihdutus “- metodia ei ole olemassa. Asiakas kirjoitti ruokapäiväkirjaa viikon ajalta, jonka minä sitten kävin läpi ja katsoin ongelmakohdat.

Keskustelimme asiakkaani kanssa hänen tavoitteistaan ja kerroin hänelle hänen tavoitteidensa olevan täysin realistiset, kunhan hän pysyisi tekemässämme suunnitelmassa. Asiakas luuli näkevänsä nälkää seuraavat kolme kuukautta, mutta kävikin päinvastoin. Lisäsimme ruoan määrää ja hänen ei tarvinnut olla nälässä. Ruoan määrä kauhistutti häntä, mutta pyysin häntä kauhisteluista huolimatta syömään sovitut määrät ja katsomaan, mitä tapahtuu. Yksi muutos kerrallaan, ilman nälkää, ilman herkkujen totaalikieltämistä, hän on onnistunut kahdessa kuukaudessa ravintovalmennuksen avulla pääsemään lähemmäs tavoitettaan ja tiputtanut 9,8 kiloa. Pyrimme ennakointiin. Sen sijaan, että opettelemme vastustamaan kiusauksia, pyrimme ruokavalion optimoinnin avulla välttämään kiusausten syntymistä. Hän on oppinut syömään terveellisesti ja yleisestä uskomuksesta huolimatta hän on säästänyt ruokakuluissa, koska rahaa ei ole mennyt yhtä paljon ulkona syömiseen ja karkkihyllyjen heräteostoksiin. nopea ja pysyvä laihdutusTrainer4You (klik) on valmistanut meitä opiskelijoita toimimaan erilaisten ravitsemusongelmien kanssa ja olen opintoihin todella tyytyväinen. On ihan mielettömän upeaa olla mukana auttamassa ihmisiä terveellisempää elämään! Mikäli kamppailet itsekin ravitsemusongelmien kanssa, niin laita ihmeessä viestiä ( josefina.prantl(at)gmail.com )  ja katsotaan juuri sinulle sopiva valmennus sinun askelin.nopea ja pysyvä laihdutus

 

No Comments

Post A Comment