Kulmien pigmentointi Porissa

Muutama viikko sitten sain olla mukana yhteistyökumppanimme KauneusAkatemian ja Profilen järjestämässä Kaunis pigmentointi -tapahtumassa. Tapahtumassa kerrottiin infoa pigmentoinneista ja ihmiset saivat kysellä aiheeseen liittyen. kulmien pigmentointi porissakulmien pigmentointi porissaVarmasti moni on törmännyt negatiivisiin uutisiin mediassa koskien kestopigmentointeja. Tällaiset jutut helposti herättävät pelkoa, hämmennystä ja vääriinkäsityksiä. Itse kestopigmentointi ei ole vaarallista, mutta sillä on väliä kuka ne tekee ja millä aineilla. Nykyään kuka tahansa voi tilata ulkomailta millaisia aineita tahansa ja tällöin luonnollisesti lopputulos tuskin on paras mahdollinen turvallisuudesta puhumattakaan. Mikäli harkitset kestopigmentointia on hyvin tärkeää tietää onko tekijä ammattilainen ja mitä aineita hän käyttää. Kauneusakatemiassa (klik) voit olla vakuuttunut siitä, että tuotteet ovat turvallisia ja henkilökunta hoitaa hommansa paremmin kuin hyvin. kulmien pigmentointi porissa “Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Se on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos  koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto. Kestopigmentoinnilla voidaan myös korjata arpia, epäsymmetrisyyksiä tai häivyttää pigmentti- ja vitiligoläiskiä.” Lisää tietoa kestopigmentoinnista löydät täältä, klik.Koulutuksessa halukkaille piirrettiin myös kulmien pigmentoinnin luonnostelu. Mä ihastuin vähän liikaakin omiini! Kerrankin joku piirsi mun kulmat ihan täydellisesti!

—- English —

A couple of weeks ago I got to join an event about permanent pigmentation. The event was hosted by Profile and our collaboration partner KauneusAkatemia. We were given information about pigmentations and people got to ask questions considering the subject.

I’m sure many people have seen the negative news in media about permanent pigmentation. These kinds of news easily spread fear, confusion and misunderstandings. The permanent pigmentation in itself isn’t dangerous, but it does matter who makes it and what kinds of materials are used. Nowadays anybody can order any kinds of material abroad and hence the results and their safety vary. If you’re thinking about getting permanent pigmentation, you should know if the one making them is a professional and what kinds of materials will be used. In Kauneusakatemia, you can be sure that safe materials are being used and that the staff is qualified.

“Permanent pigmentation makes everyday life easier and fast forwards daily makeup routines. It is also a good solution in a situation where you can’t wear makeup even if you wanted to, like when doing sports. Permanent pigmentation can also be used for fixing scars, asymmetric features or vitiligo spots.” You can find more information about permanent pigmentation here, click.

In the event it was possible to get a sketching of permanent pigmentation for your brows

Tags:
No Comments

Post A Comment