Kehonhuolto ja palautuminen + Kesän kehonhuoltopaketti alennuksessa

Kehonhuolto, palauttava harjoittelu sekä rentoutuminen! Kun näistä ja oikeanlaisesta ravitsemuksesta pidetään hyvää huolta, on kehosi myös huomattavasti vastaanottavaisempi kunnon rääkkitreenille.
kehonhuoltoErityisesti kovaa treenaavilla on syytä kiinnittää huomiota myös palautumiseen sekä kehonhuoltoon. Raskas treenaaminen ilman palautumista ja kunnollista kehonhuoltoa voi johtaa väsymykseen, jolloin olet mm. alttiimpi vammoille. Ethän siis vain aliarvioi kehon palautumista ja kehon huoltamista.kehonhuoltoYksi tärkeitä tekijöitä palautumisessa on järkevä treenaaminen sekä treenien järkevä rytmittäminen. Mikäli et itse tiedä kuinka rytmittää treenaaminen, niin suosittelen kääntymään PT:n puoleen. Fakta on, että yksipuolinen liikunta kuormittaa yksipuolisesti. Kovan salitreenin vastapainoksi on hyvä välillä ottaa vähän hillitympi venyttelytuokio tai vaikka pilatestunti.kehonhuoltoKannattaa myös pysähtyä miettimään milloin ja missä treenaat? Kaiken metelin, kiireen ja stressin keskellä voi välillä hyvä vaihtoehto olla rauhallinen metsälenkki tai rauhallisessa paikassa tehty hieman rennompi treeni. Päätimme yhtenä iltana ystäväni kanssa etsiä kauniin kesäisen paikan ja vetää pieni palauttava treeni luonnonhelmassa. Saimme Pilateskaupalta (klik) aiemmin treenivälineitä kehonhuoltoon ja palauttavaan treenin. Välineet ovat helppoja roudata paikasta toiseen ja kulkevatkin mukaamme niin beatchille kuin leireillekin. Ja täytyy sanoa, että kaiken kiireen keskellä luonnon keskellä tehty rauhallinen treeni tuntui aika todella hyvältä. Pilateskaupassa käyttämämme treenivälineet löytyvät “FitFun kehonhuoltopaketti“- nimellä (sis. Foam-roller, pilatespallo sekä piikkipallon) ja nyt teillä on vieläpä mahdollisuus saada siitä alennusta yli 20%.kehonhuoltoVaikka salilla treenaaminen onkin se mun juttu, niin kyllä silti välillä tuntuu hyvälle treenata myös ulkona luonnonhelmassa. Varsinkin kun sattui vielä kaunis kesäsää, mistä ei turhan usein maassamme saa nauttia.

Palautumisesta ja kehonhuollosta puhuttaessa on pakko vielä erikseen mainita, että ravintohan on yksi kiistaton osa palautumista, mutta siitä tulee kokonainen postaus toisella kerralla. 🙂

No Comments

Post A Comment