Välipalavinkkejä osa 2

“Voisitteko postata enemmän välipalavinkkejä?” “Mitä välipalaa teillä syödään?” “Mitä voi syödä leivän tilalla?” “Välipalavinkkejä, lisää välipalavinkkejä!”välipalavinkkejäTänään on luvassa meidän yksi lemppari välipala vinkki! Mitä meillä syödään välipalana? Meidän välipalat vaihtelee ihan superpaljon riippuen, mitä kaapista sattuu löytymään. Olen yrittänyt pikkuhiljaa rahaa ja ruokaa säästäen opetella tyhjentämään koko jääkaapin ennen uutta kauppareissua. Onkin kyllä pakko todeta, että tällä periaatteella ei paljon heitetä enää ruokaa roskiin. Viimiset päivät ennen kauppareissua syödään siis täysin sitä, mitä jämistä keksitään. Banaaneja + kaurahiutaleita + rahkaa meillä on oikeastaan aina! Tässä meidän tyhjän jääkaapin antimista koottu välipala.välipalavinkkejä1/2 prk rahkaa

1/2 Banaani

1 dl kotitekoista mysliä (sis. kaurahiutaleita, auringonkukkasiemeniä, pellavansiemeniä, erilaisia pähkinöitä, chia-siemeniä, mulberryn-marjoja, kuivattuja karpaloita).

Tämä ruoka uppoaa myös hyvin jäätelön korvikkeena terdellä auringonpaisteesta nautittaessa.

ps. Täältä löytyy toisen lempparimyslini ohje, klik.välipalavinkkejä

No Comments

Post A Comment