Kaduttaako lasten hankkiminen?

Minut taidetaan edelleen laskea nuoreksi äidiksi, vaikka en itseäni kovin nuoreksi äidiksi enää mielläkään. Olinhan viisi vuotta nuorempi, kun esikoiseni syntyi. Tuolloin minut laskettiin vielä teiniäidiksi. Siitä lähtien minulle on monta kertaa neuvolassa kerrottu, että nuorilla äideillä useimmiten tulee aika jolloin he katuvat lastensa hankintaa. Olen ollut yli viisi vuotta äiti ja voi, miten kaukaisilta edes ajatuksena tuollaiset asiat tuntuvat. Käsi sydämellä voin vastata ettei elämässäni ole ollut ainoatakaan sekuntia, että olisin katunut lasteni hankkimista. Ei ainoatakaan sekuntia, että olisin halunnut asioiden olevan toisin. Ei ainoatakaan sekuntia, että olisin valinnut toisella tavalla, jos olisin voinut mennä ajassa taaksepäin. Ei, ei ainoatakaan sekuntia.Sen sijaan on lukemattomia hetkiä, kun sydämeni on ollut niin täynnä rakkautta etten ole voinut pidätellä kyyneliä. Olen käynyt pussaamassa nukkuvia tyttäriäni vain, koska he ovat niin ihania. Olen ikävöinyt heitä ollessani muutaman tunnin poissa. Olen käynyt tarkistamassa nukkuvia lapsia, että heillä on varmasti kaikki hyvin. Olen puhaltanut pintanaarmuja ja toivonut, että tämän pahemmin ei milloinkaan kävisi. Olen nähnyt heidän opettelevan kävelemään ja yrittänyt suojella kaatumiselta. Olen lohduttanut, halannut, pussannut, kutitellut ja vain rutistanut heitä sylissäni. Olen yrittänyt kävellä eteenpäin pienten käsien takertuessa puntteihini ja haluavan tulla syliini. Enkä voi sanoin kuvailla siitä kiitollisuutta, että meillä on kaksi aivan mahtavaa tyttöä. Meidän blondie ja brownie. kaduttaako lasten hankkiminenSuunnattoman suuri rakkaus lapsia kohtaan ei silti tarkoita etteikö välillä olisi myös vaikeita hetkiä. Nehän kuuluvat elämään, mutta ne eivät todellakaan tarkoita että haluaisin muuttaa mitään. On ollut hetkiä, kun olisin halunnut nukkua yön ilman heräämistä. On ollut hetkiä, kun olen istunut olohuoneessa yksinäni tyttöjen leikkiessä keskenään omassa huoneessaan ja nauttinut hetken rauhasta. On ollut hetkiä, että olen mielelläni lähtenyt käymään kaupassa yksin. On ollut hetkiä, kun olen ikävöinyt kahdenkeskistä aikaa Domin kanssa. Mutta ei koskaan, ei koskaan, ei ole ollut hetkeä, että olisin toivonut asioiden olevan toisin. Voi kuinka rakastankaan näitä kahta naperoa. En ikipäivänä muuttaisi mitään!kaduttaako lasten hankkiminen

Ps. Yllättävien kiireiden takia tänään ei valitettavasti julkaista uutta fitnessruokaa. Yritämme kuitenkin saada postattua uuden reseptin vielä tämän viikon aikana! Suuret pahoittelut teille, jotka olette ottaneet tavaksi napata tiistain ruoka-reseptin blogistamme. On aina ihanaa kuulla, kun kerrotte kokeilleenne Domin reseptejä!

Tags:
,
No Comments

Post A Comment