Rakas Turku

En pysty jatkamaan blogin kirjoittamista normaaliin tapaan ilman, että huomioisin eilisen tapahtumia. Luin eiliset uutiset ensimmäisenä uutisista otetusta screenshotista, jonka Italiassa lomailevat vanhempani olivat meidän perheen whatsupp-ryhmään lähettänyt. Veljeni perheineen asuvat Turussa ja tietenkin vanhempani ensimmäisenä olivat huolissaan, että ovathan he kunnossa. He onneksi olivat tulleet tänne jo edellisenä yönä, eivätkä siis olleet niillä suunnilla tapahtumien sattuessa. Mutta valitettavasti siellä oli muita ihmisiä ja moni menetti eilen heille rakkaan ihmisen. En voi edes kuvitella sitä tuskaa, mitä näissä perheissä tällä hetkellä on. Yhtenä perjantai-iltana kaikki muuttui. Osanotto jokaiselle, joka menetti eilen läheisen ihmisen.turkuMe emme voi hallita kaikkea, me emme pysty tekemään tehtyä tekemättömäksi, mutta me voimme omalta osaltamme tehdä parhaamme ja muuttaa maailmaa paremmaksi ympärillämme. Eilen moni oli puolustanut henkensä uhalla uhreja, voi kuinka heitä arvostankaan. Eilen facebook-seinäni täyttyi avunanto ilmoituksista, wau! Nämä teot kaiken pahan keskellä luovat uskoa siihen, että on olemassa myös paljon ihmisiä, jotka haluavat hyvää. Rakastetaan toisiamme, autetaan toisiamme ja ollaan toistemme tukena etenkin silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

1 Comment
  • Katariina
    Posted at 10:10h, 21 August Reply

    <3

Post A Comment