Miehen parhaat puolet

Olemme tunteneet Domin kanssa nyt runsas kaksi vuotta ja about päivälleen saman verran olemme olleet yhdessä. Meillä ei milloinkaan ollut normaalia seurusteluaikaa, vaan Dom astui suoraan sisälle perhekuvioon. Lähtiessämme syömään ravintolaan emme etsineet romanttisinta paikka, vaan paikan, jossa oli myös leikkinurkkaus. Naimisiin menon jälkeen emme lähteneet häämatkalle, koska seuraavana päivänä oli neidän rakkaan Amelien nielurisojen leikkaus. Vietimme siis vihkimisen jälkeisen päivän sairaalassa honeymoonin sijaan. Dom vietti kanssani koko päivän istuen Amelien sängyn vierellä silittäen häntä. Hän ei lähtenyt edes syömään, koska halusi olla tytön vierellä, kun hän heräisi. Meidän alku ei ollut ehkä tavanomaisin tai helpoin, mutta uskon sen kasvattaneen meitä paljon. Melko pian tavattuamme näimme toisemme ilman vaaleanpunaisia laseja, koska näimme heti toisemme arjessa. Näimme toistemme heikkoudet ja vahvuudet ja niiden takia sekä niistä huolimatta sanoimme toisillemme tahdon n. 1,5 vuotta sitten.

En voisi olla kiitollisempi, millainen aviomies minulla on ja millainen iskä meidän Ameliella ja Estellalla on. Yleensä vanhemmat odottavat lastaan monta kuukautta ja valmistautuvat vanhemmuuteen. Domista tuli iskä yhdessä hujauksessa ilman ennakkovaroituksia. Hän on osoittautunut aivan loistavaksi isäksi kummallekin tytöllemme. Arjen kiireessä sitä unohtaa usein sanoa, kuinka paljon toisen tekemiä asioita arvostaakaan. Taru ja Piia postasivat omissa blogeissaan heidän miehensä parhaimmat puolet ja minusta se oli aivan mahtava idea. Jokaisen pitäisi kirjoittaa nämä asiat ylös ja näyttää se vähintään omalle puolisolleen. Tässä siis minun listani, mitä arvostan Domissa.miehen parhaat puolet

 1. Epäitsekkyys – Olen sanonut tämän jo monta kertaa, mutta tätä asiaa arvostan ihan hulluna Domissa. Dom jätti kotinsa, työpaikkansa, kaiken Itävaltaan ja muutti Suomeen ollakseen meidän kanssamme. Suomeen, jossa hänellä ei ollut omaa kotia tai työpaikkaa eikä hän edes puhunut kieltä. Hän pyrkii aina ajattelemaan minun ja tyttöjen etua ennen omaansa.
 2. Leikkii lasten kanssa – Tullessaan kotiin Dom kysyy poikkeuksetta Amelielta, että mitä hän haluaisi tänään leikkiä iskän kanssa. Vaikka hän olisi kuinka väsynyt, niin hän ei milloinkaan unohda leikkiä tyttöjen kanssa.
 3. Kertoo rakastavansa minua – Dom muistaa aina lähtiessään antaa halin ja kertoa rakastavansa minua. Myös kiireisinä aamuina tai aamuina, kun olemme riidelleet.
 4. Pyrkii puhumaan ihmisistä hyvää – Olipa sitten kyse läheisistä ystävistä, työkavereista tai sukulaisista Dom puhuu heistä hyvää. Dom saattaa huomauttaa myös minua juorutessani muista ihmisistä, ettei niin kuulu puhua.
 5. Siivoaa keittiön joka ilta – Vihaan keittiön siivoamista ja Dom tietää sen. Siksi hän sanoi minulle vuosi sitten, että hän voi siivota keittiön aina iltaisin.
 6. Tankkaa aina auton – Kahden vuoden aikana olen kerran joutunut tankkaamaan auton, kun Dom oli kipeä. Toki silloinkin Dom sanoi, että olisi voinut lähteä tankkaamaan.
 7. Lähtee mukaan toteuttamaan isompiakin unelmia – Ensi kesäksi meillä on suunnitteilla ihan mieletön juttu, josta myöhemmin kuulette lisää.
 8. Lohduttaa – Hyvä esimerkki on pari iltaa sitten, kun stressasi vähän kaikki ja itkin sohvalla. Dom tuli mun viereen istumaan ja halasi vaan pitkään. Dom tietää, että en aina kaipaa miljoonia erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja vaan olkapäätä, johon nojata.
 9. Tuo kaupasta suklaata – Jos kotona totean, että tekee hirveesti mieli suklaata, niin Dom lähtee ihan varmasti hakemaan mulle kaupasta mun lemppari suklaapatukan.
 10. Antaa mun valita mitä musiikkia kuunnellaan…. aina.miehen parhaat puoletKiitos Dom kaikesta! Rakastan sua!
Tags:
,
2 Comments
 • Saara
  Posted at 03:05h, 25 August Reply

  Onko Amiliella biologista isää olemassa? Ja jos on, niin näkeekö Amelie häntä?

  • fitfunfamily
   Posted at 14:58h, 25 August Reply

   Hei!
   Kiitos kysymyksestäsi. En hirveästi puhu blogissamme Amelien biologisesta isästä, koska ne ovat tytön ja hänen isänsä asioita. Mutta kerrottakoot sen verran, että Amelie näkee kyllä myös biologista isäänsä. 🙂

Post A Comment