Ideoita lastenhuoneen sisustukseen

Moni on ehtinyt jo kyselemään postauksia uuden kotimme sisustuksesta. Teemme varmasti vielä useamman sisustuspostauksen, kunhan koti alkaa olemaan valmis. Nyt vuorossa on pieni kurkistus tyttöjen huoneen sisustukseen. Tytöillähän on kaksi huonetta, toinen nukkumista varten ja toinen leikkimistä varten. Tytöt itse toivoivat saavansa nukkua samassa huoneessa, joten päädyimme tähän ratkaisuun. Tämä on oikeastaan osoittautunut erittäin hyväksi ratkaisuksi, koska nyt leikkihuoneessa on hyvin tilaa isommillekin asioille, kuten “salamajalle”. ideoita lastenhuoneen sisustukseenMinulle on tärkeää, että tyttöjen leikkihuone on ennen kaikkea paikka, joka on pyhitetty kunnon leikkimiselle ja sopivalle riehumisellekin. Plussaahan tietysti on, jos myös lasten lelut (varsinkin ne isommat) miellyttävät myös sisustuksellisesti omaa silmää ja huoneesta saisi myös tyylikkään. Tykkään todella paljon Scandinavisesta sisustustyylistä, joten Jollyroom on ehdoton luottopaikka shoppailla tavaroita, jotka miellyttävät omaa silmää ja ovat myös lasten mieleen. Mikä parasta, niin hinnatkin ovat mielestäni kohdillaan.ideoita lastenhuoneen sisustukseenTilasimme tytöille oman tiipii-teltan, jota myös salamajaksi kutsutaan meidän perheessämme sekä mahdottoman söpön vaaleanpunaisen auton (tällä hetkellä muuten alessa -45%).  Teltta on kunnon kokonen, missä oikeasti lapset mahtuvat halimaan, painimaan, huilaamaan ja lueskelemaan kirjoja. Ja mikä parasta, niin teltta on mielestäni aivan ihanan näköinen. Autokin on ollut kovassa kulutuksessa ja parkissa ollessaan se ihastuttaa kauniilla ulkonäöllään tyttöjen huonetta. Vai mitä olette mieltä autosta ja salamajasta? Meidän perheessä Jollyroomista saadut tuotteet ovat ilostuttaneet niin lapsia kuin vanhempiakin. Ja, jos ihan rehellisiä ollaan, niin ollaan mekin Domin kanssa päästy pari kertaa salamajaan vierailemaan. Löytyisköhän noista aikuisillekin omia versioita? 🙂ideoita lastenhuoneen sisustukseenSalamajasta on tullut ihan paras paikka siskoksille jakaa salaisuuksia sekä roimia rutistuksia. Tiipii-teltta ja auto saatu yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

 

No Comments

Post A Comment