Lasten talvivaatteet | Sis. alekoodin

Vihdoin meidänkin tytöillä on talvivaatteet pakkasia odottamassa. Talvivaatteissa tärkeintä minulle on, että ne pitävät lapset lämpimänä, mutta Suomen talvet tietäen, myös kuivana. Kaikissa muissa lasten vaatteissa ja tavaroissa voin hyödyntää kirpparia ja käytettyjä, mutta toppavaatteet ja turvaistuimet hankimme aina uusina. Olemme viiden vuoden aikana ehtineet kokeilla erilaisia haalareita ja eri merkkejä, mutta Reimatec ei ole vielä koskaan pettänyt.  Reimatecin vaatteet tuntuvat pitävät lapsemme lämpiminä ja kuivina sekä kestävät kunnon kulutusta, joten tästä syystä myös tänä vuonna päädyimme tähän merkkiin. Lasten Taikamaa- verkkokaupasta löysimme tytöille juuri täydelliset haalarit vastaamaan juuri heidän tarpeitaan.Estellan haalarin valitsin minä, mutta Amelie sai itse muutamista vaihtoehdoista valita mieleisensä haalarin. Amelie päätyi Reimatecin Kiddo Snowy -haalariin, joka miellytti kyllä äidinkin silmää kovasti. Mutta tärkeintä on, että haalarissa on hyvä vedenpitävyys sekä kaikki saumat teipattu vedenpitäviksi. Lahkeensuista, takamuksesta ja polvista löytyy myös vahvikkeet. Haalari päällä saa ja kuuluukin römytä ulkona, joten vahvikkeet ovat iso plussa. Haalari on valmistettu tuulen- ja vedenpitävästä sekä hengittävästä materiaalista, joka hylkii tehokkaasti likaa ja vettä.lasten talvivaatteetEstellan haalariksi valitsin Reimatecin Puhuri Flower- haalarin. Tässä haalarissa tärkeimmät saumat on liimattu. Tämänkin haalarin kangasmateriaali on veden- ja tuulenpitävä sekä likaa hylkivä. Estellan istuskelee maassa vielä aika paljonkin, joten tämän haalarin iso plussa oli takamuksessa oleva lämmike, joka antaa lisälämpöä hangessa istuessa. Sileä vuori sekä pitkä vetoketju myös helpottavat haalarin pukemista sekä riisumista. Pitkä vetoketju on aivan huippu varsinkin, jos lapsi nukahtaa ja häntä haluaa riisua ilman herättämistä.

lasten talvivaatteet

Jos lapsiltasi puuttuu vielä ulkoiluvaatteetn, niin mulla on sulle hyviä uutisia! Nimittäin normaalihintaiset ulkoiluvaatteet Lasten Taikamaa- verkkokaupasta (Reima, Ticket To Heaven, Minymo, Lego Wear ja Mini Rodini) on -20 % koodilla: WINTER . Tarjous ei koske  Lego Wear Jazz Ninjago-kampanjaa. Nyt kannattaa käydä shoppailemassa, jos vielä ulkoiluvaatteita uupuu!

Koodi voimassa: 27.9- 2.10

 

No Comments

Post A Comment