Meidän oma kotoisa kotimme!

Saatuamme avaimet käteemme aloin kuumeisesti käymään eri nettikauppoja läpi. Halusin kotimme mahdollisimman kotoisaksi mahdollisimman nopeasti. Tottakai oma koti on varmasti koko elämän kestävä projekti, koska aina saatuaan yhden asian valmiiksi alkaa seuraavan asian uudelleen sisustaminen. En kuitenkaan kuulu siihen porukkaan, joka sisustaa asuntoaan vähän väliä uudelleen. Mietimme Domin kanssa millaisen kodin me halusimme, mikä on meille tärkeää ja yritimme sen pohjalta tehdä juuri meille mahdollisimman kotoisan kodin. Halusimme tehdä yhdestä huoneesta rennon huoneen, missä voi rauhoittua ja lukea kirjoja yksin, kaksin tai lasten kanssa. Uudessa kodissamme oli aivan ihana takkahuone, mikä tietenkin valikoitui lukunurkkaukseksemme. Mikä onkaan parempi paikka lueskella kirjoja kuin takkatulen ääressä. Takkahuone yritetään pitää pyykkiteline vapaana, vaikka pyykit yrittävätkin välillä suihkuhuoneesta takkahuoneen puolelle. Takkahuone on ehdottomasti kotimme lämpimin paikka, missä kelpaa istuskella vähän pidempäänkin. Meille oli selvää heti alusta asti, että vanhemmiltani saatu rottinkituoli saa kunniapaikan takkahuoneesta, mutta en millään keksinyt minkälainen pöytä sinne sopisi. Kunnes ystäväni vei Veken Kalusteelta saadun koripöytämme takkahuoneeseen. Koripöytä sopi huoneeseen täydellisesti mielestäni. Meillä on tällä hetkellä kaksi koripöytää toinen makuuhuoneessamme ja toinen takkahuoneessa. Olen ihastunut koripöytään niin täysin, että tilaukseen lähtee varmasti samanlainen setti koreja. Settiin kuuluu siis kaksi koria puisella kannella, löydät ne Veken Kalusteen Sisustus- katergoriasta. Veken Kalusteella on myös koti-juhlakisa, kannattaa käydä tutustumassa.

Tags:
,
No Comments

Post A Comment