Parisuhdelomalla Haikon Kartanossa

Olimme Domin kanssa kesällä avioliittoleirillä, missä painotettiin paljon avioliitosta huolehtimisesta. Listasimme siellä asioita, mitä haluamme seuraavan vuoden aikana tehdä pitääksemme avioliittomme hyvänä.  Yksi asia oli viikonloppuloma kahdestaan romanttisessa paikassa.  Lapsiperhearki on ihanaa, rakastamme tyttöjämme aivan suunnattomasti ja yritämme huomioida toisiamme myös arjessa, mutta kyllä sitä vaan oli jo kaivannut aivan kahdenkeskistä aikaa. Arjen kiiressä sitä parhaista yrityksistä huolimatta toisen huomioiminen jää välillä vähemmälle, ainakin meillä. Oli ihana olla pari päivää kaksin ja keskittyä vain toisiimme, ilman kiireitä, ilman stressiä ja ilman kotitöitä.haikon kartanoTorstaina annoimme halipusut tytöille ja sanoimme vuorokaudeksi heipat. Autossa iski ensin pieni haikeus, kun lastenmusiikki alkoi ensimmäisenä soimaan radiosta ja aloimme automaattisesti heittämään läppää, mille Amelie olisi varmasti nauranut. Kehuimme Domin kanssa kilpaa kuinka mahtavat tytöt meillä on, kunnes päätimme, että nyt sammutetaan lasten musiikki ja nautitaan kahdenkeskisestä ajasta. Lähdimme kohti Porvoota, Haikon Kartanoa, missä myös yövyimme.haikon kartanoHaikon Kartano oli aivan täydellinen paikka hoitaa parisuhdetta ja nauttia kahdenkeskisestä ajasta. Koko hotelliympäristö oli aivan mielettömän kaunis, hotellista puhumattakaan. Saavuttuamme paikan päälle menimme huoneeseemme laittautumaan treffejä varten. Olimme tehneet aiemmin pöytävarauksen Haikkon ravintolaan. Se oli juuri täydellinen paikka treffeille, mutta lapsiperheelle se olisi ollut lähinnä painajainen korkeine kynttelikköineen. Kerrankin ei tarvinnut stressata jonkun (lue: vilkkaan taaperon) vetäsevän kynttilöitä alas tai kaatavan kukkia pöydältä.  Nautimme siis täysillä kaikesta kauneudesta ympärillämme ilman tulipalon vaaraa. Söimme pitkän kaavan mukaan herkullista ruokaa ja vain juttelimme ilman kiirettä. Siinä hetkessä kumpikin totesimme, ettei tällasta ollut edes osannut kaivata, mutta silloin tajusi, että oltiinhan me tätä oikeasti tarvittu kiireisen arjen keskellä. Kiitos siis isovanhemmat, jotka mahdollistitte meille tämän reissun ja otitte tytöt yökylään! 🙂haikon kartanoRuoan jälkeen hipsimme takaisin omaan huoneeseemme ja suunnittelimme salille lähtöä. Ne suunnitelmat kuitenkin menivät uusiksi, kun laitoimme kylpyveden tippumaan. Vaahtokylpy voitti salitreenin! Kylpyamme oli niin valtava, että mahduttiin kummatkin sinne ihan heittämällä rentoutumaan. Kylvyn jälkeen hyppäsimme sänkyyn ja aloitimme kunnon yöunet tietäen, että kukaan ei herätä meitä aamulla. Tai niinhän Dom luuli 😉haikon kartanoMinä heräsin tuttuun tapaan jo viiden jälkeen ja maltoin kahdeksaan asti antaa Domin nukkua. Okei, pari kertaa taisin jo aiemmin kysyä, että nukkuuko hän vielä. Vastaus oli, että nukkuu. Kahdeksalta kysyin, että lähdettäisiinkö sitten aamupalalle . Ruokahan maistuu myös Domille aina, joten sain hänetkin hereille. Menimme kartanoaamupalalle, missä pöydät notkuivat vaikka mitä herkkuja. Parisuhdeloma, mihin kuuluu kahdenkeskinen aika, kaunis hotelli, hyvä ruoka, niin ei voi mennä pieleen.

Ps. Puuttuuko pukinkontista vielä puolisollesi joululahja? Miltä kuulostaisi romanttinen yö romanttisessa Hotellissa kahden kesken? 😉

No Comments

Post A Comment