Kahden maan kansalainen

“Tämä pieni maa jalkojen alla

Taivas suunnaton päällä maan

Olen tuntenut tuulen tuoksun

Kuullut aaltojen pauhinan

Olen nähnyt sen, kun sataa valkoista lunta

Olen huomannut ajan juoksun

Nähnyt varjojen kasvavan, mutta pelkää en;

Tiedän minne matkaani tehdä saan”

Meidän perheellämme on kaksi rakasta maata, juhlimme kahta itsenäisyyspäivää, puhumme perheessämme useampaa kieltä, teemme niin suomalaisia kuin itävaltalaisiakin ruokia, kahdessa eri maassa asuu meille tärkeitä ihmisiä. Perheellämme on kaksi kotia, Suomessa sekä Itävallassa. Suomessa asumme, mutta Itävallassa yritämme käydä vähintään pari kertaa vuodessa. Kummatkin tytöt ovat pienestä asti matkustelleet ja he ovatkin ihan mieletöntä matkaseuraa. Amelie on jo nyt tehnyt listaa, mitä hän pakkaa matkalle mukaansa. Lista on kuulemma nyt valmis, ja se näyttää tältä:

“- Evästä (automatkalle, lentomatkalle, automatkalle)

– My Little Ponyt

-Piggy Bank rahat

-Nukke mulle ja Blinille

-Äitille suklaata (kerroinkin jo mun suklaariippuvuudestani eilen. Tainnut neitikin huomata sen)

-Vähän lisää eväitä”

Mitä sitä muuta matkalle tarvitsisi? Ehkä passeja voisi tarvita. Tänään nimittäin huomasin, että omani ja Amelien passit olivat vanhentuneet. No, onhan tässä vielä muutama arkipäivä aikaa. Amelie aloittaa meillä pakkauksen suunnitelun jo siinä vaiheessa, kun lennot on tilattu. Itse perinteisesti viimetipan ihmisenä jätän pakkaamisen edelliseen iltaan ja kuivatan sitten pyykkiä paniikissa takan päällä. Tytöt saavat myös itse pakata osan tavaroistaan. He saavat valita, mitä laittavat omiin matkalaukkuihinsa ja se on heille tärkeä osa reissua. Amelie on jo viime reissut jaksanut vetää alusta loppuun omat matkalaukkunsa, mutta Estellalla taitaa iskeä kisaväsymys. Tytöt saivat ihanat matkalaukut sekä reput Raskauskeijulta. Matkalaukkujen saapuminen ei ainakaan hillinnyt matkakuumetta, vaan päinvastoin. Kummankin tytöt matkalaukut seisovat eteisessä pakattuna. 

Raskauskeijulta löytyy myös samaan sarjaan kuuluvia eväslaukkuja sekä juomapulloja.

LUE MYÖS

KUINKA PÄÄSEN EROON SUKLAAKOUKUSTA?

 SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

No Comments

Post A Comment