Ensimmäinen kolmannes takana ja kaksi edessä!

Ensimmäinen kolmannes on onneksi takanapäin. Onneksi siksi, että se ei varmasti ole ollut meille kenellekään helpointa aikaa. Instagramissa olenkin jakanut muutamia hienoja alkuraskauden hetkiä mm. viedessäni esikoistamme päiväkotiin onnistuin oksentamaan seitsemän kertaa vajaan kilometrin kävelyn aikana (kannattaa siis ehdottomasti seurata meitä instagramissa, ettet missaa näitä tärkeitä asioita kuten tämä, hah!). Olen siis ollut todella pahoinvoiva ja lähinnä maannut sängyssä. Dom on ollut aivan mielettömän ihana ja huolehtiva mies ja isä, joka on laittanut ruokaa, leikkinyt lasten kanssa, siivonnut ja tuonut minulle viimeiset kaksi kuukautta aamupalan joka aamu vuoteeseen. Tähänhän pian tottuu, että saa aina aamupalan vuoteeseen 😉Tällä viikolla minulla on ollut pahoinvoinnin suhteen muutama parempi päivä. Yhden päivän olin kokonaan oksentamatta. Nämä päivät loivat uskoa siihen, että ehkä tämä raskaus menisi niinkuin Estellan odotus (runsas pahoinvointi kesti vain 20 viikkoa) eikä samalla kaavalla kuin Amelien odotus(ravasin sairaalassa tiputuksessa ihan synnytykseen asti). Hyvien päivien jälkeen olo on niin hyvä ja energinen. On ollut ihana laittaa ruokaa, jutella pitkiä keskusteluja Domin kanssa ja leikkiä tyttöjen kanssa. Voi kuinka paljon toivon, että tämä pahoinvointi pikkuhiljaa hellittäisi ja voisimme palata normaaliin arkeen takaisin.Moni on kysellyt kuvia raskausmahasta ja osa on epäillyt olenko raskaana ollenkaan, kun vauvavatsaa ei näy. Olen siis nyt raskausviikolla 13 ja vauva on n. 5 cm ja kohtu about nyrkin kokoinen, joten eipä tässä vauvavatsassa vielä paljoa ole esittelemistä. Kyllähän vatsa hieman isompi on, kuin aiemmin, mutta sehän johtuu turvotuksesta. On siis täysin normaalia, että en näillä viikoilla omista vielä suurta vauvamasua, vaikka kolmatta odotankin. Mutta tässä kuvia vatsastani, missä tosiaan möllöttelee pikkuriikkinen sintti ja suurinosa vatsankasvusta johtuu edelleen turvotuksesta. Olisin saanut samanlaisen kuvan vatsastani myös ennen raskautta syötyäni rullakebabin. 🙂

 

Tags:
No Comments

Post A Comment