Tyttö vai poika- testi!

Tuleeko meille tyttö vai poika? Amelie toivoo rauhallista pikkuveljeä, koska hänellä kuulemma on jo vilkas pikkusisko. Estella puolestaan kertoo pikkusisaruksensa olevan tyttökissa (aiemmin hän väitti vauvan olevan Pöpö-haukku, on Piia Pajusen koira tainnut tehdä vaikutuksen meidän taaperoon). Kaikki muut ovat hyvin tervetulleita paitsi se tyttökissa. Varmasti moni odottava äiti puolisoineen pohtii, kumpaa sukupuolta pienokainen on. Me olemme myös miettineet ja arvailleet kumpi sieltä onkaan tulossa. Mikäli vauva on tyttö, on hänelle nimikin jo päätetty. Mikäli vauva on poika, niin hänelle on päätetty ainoastaan toinen nimi (minkä olimme päättäneet jo Estellan raskausaikana, jos neiti olisikin ollut jätkä).  Tämä testi lupaa paljastaa tuleeko meille tyttö vai poika! 😉 Parin viikon päästä sitten nähdään oliko testi oikeassa.

  1. Oma fiilis. Tyttöjotenkin näen itseni tyttöjen äitinä. Mielestäni tähän sisaruskoplaan sopisi hyvin yksi tyttö lisää. Poika on toki tasan yhtä tervetullut, mutta tyttö fiilis minulla ehdottomasti on.
  2. Sydänäänet. Tyttö, vauvalla on alusta asti ollut sykkeet 150-160 eli sykkeet samoissa kuin isosiskoillaan masussa ollessaan.
  3. Näppylöitä. Vanhan sanonnan mukaan tyttövauva vie mukanaan äitinsä kauneuden. Mikäli tähän on uskominen, niin meille on niin tulossa tyttö. Olen tämän raskauden aikana saanut jopa selkääni finnejä ja yleensä ihoni on aina hyvässä kunnossa.
  4. Pahoinvointi. Jonkun tiedon mukaan tyttövauva aiheuttaisi äidilleen pahemman ja pitkäkestoisemman pahoinvoinnin. Amelien raskaudessa oksensin koko 9kk, Estellan raskaudessa ainoastaan viikolla 20 ja tässä raskaudessa pahoinvointi loppui kuin seinään jo viikolla 14. Tämän mukaan siis veikkaisin POIKAA.
  5. Mahanmuoto. Vatsani on omasta mielestäni todellakin levinnyt jo nyt joka suuntaan, joten mielestäni vatsanmuodon mukaan olisi tulossa TYTTÖ.
  6. Miehen fiilikset. POIKA, Dom uskoo vahvasti siihen, että meille on tulossa poika. Kuulemma kaksi vessaa ei riitä, jos talossa asuu neljä naista, heh!
  7. Tekeekö mielesi makeita, herkkuja ja hedelmiä. TYTTÖ, en siis lähes milloinkaan osta hedelmäkarkkeja, paitsi nyt raskausaikana olen ollut niiden suurkuluttaja. Myös persikat, ananakset ja viinirypäleet ovat olleet aivan mieletöntä herkkua.
  8. Oletko kiukkuinen. Kuulemma tyttölapsia odottavat äidit ovat kiukkuisempia kuin poikalapsia odottavat. Tätä kysymystähän tarvitsisi varmasti kysyä läheisiltäni eikä minulta. Tekisi mieli vastata, että olen ollut lauhkea kuin lammas. Totuus kuitenkin on, että onhan ne tunteet välillä vähän kuohuneet tänä keväänä. Tämänkin mukaan olisi siis tulossa, TYTTÖ.
  9. Vau.fi testin mukaan meille olisi tulossa POIKANäiden kysymysten ja vastausten perusteella meille olisi tulossa kolmas TYTTÖ. Parin viikon sisällä paljastamme teille oliko testin tulos oikea vai väärä! Siihen asti jännätään! 🙂

LUE MYÖS

LÄHETE SIKIÖN NIPT-TUTKIMUKSEEN

“OLIKO KOLMAS LAPSI VAHINKO?”

LAPSESTA FIKSU RAHANKÄYTTÄJÄ

KUTSUITKO TOISTA HUOMIONHAKUISEKSI? EIKÖHÄN ME KAIKKI OLLA.

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

Tags:
No Comments

Post A Comment