FitFashionilläkö huono ilmapiiri?

Moni on varmasti huomannut, että FitFashion blogiportaalissa on ollut postaus, missä fittarin bloggaaja kertoo yhdeksi lähtönsä syyksi huonon ilmapiirin. Pari päivää sitten leukani loksahti pari kymmentä senttiä alaspäin huomatessani tekstin. Olin samaan aikaan sekä surullinen, että ihmeissäni. Hän kertoi portaalissa muutaman erilaisen bloggaajan dominoivan portaalin yleisilmettä. Seuraavassa lauseessa hän kertoo kuinka vihaa syrjimistä, eri ihmisryhmien kimppuun hyökkäämistä, muiden dissaamista sekä slutssheimaamista… Uskon, että kaikki fittarin bloggaajat vihaava syrjimistä, dissaamista…yms…

Olin todella harmissani sekä ihmeissäni. Olemme bloganneet fitfashionillä runsaan vuoden ja minulla ei ole kanssabloggaajista ainuttakaan pahaa sanottavaa, päinvastoin, ilmapiiri on mielestäni aivan mielettömän kannustava ja toisia kunnioittava. Tuntui siis todella pahalta lukea ilkeää tekstiä muutamasta niin ihanasta bloggarista, jotka eivät varmasti olleet ansainneet syytöksiä, mitä saivat.

Päässäni pyöri tuhat kysymystä samaan aikaan. Miksi hän koki ilmapiirin fittarilla huonoksi, onko tämä mahdollista vai puhuuko hän täysin jostain muusta portaalista, eikai hän ole kokenut minun postauksiani kiusaamiseksi, miksi hän kokee näin kuin on kirjoittanut, voisiko kyseessä olla väärinkäsitys?

Luettuani muutamia keskusteluja neti syövereistä olin vielä enemmän ihmeissäni. Niin ihmeissäni, että halusin puolestani kertoa kokemukseni niin fittarista kuin myös muutamasta ihanasta bloggarista. Netissä syytettiin muutamaa bloggaajaa dissaamisesta aivan täysin ilman perusteita. En voi mitenkään allekirjoittaa, että nämä bloggaajat dominoisivat fittarin yleisilmettä tai olisivat ilkeitä. Kyseiset bloggarit ovat aina olleet valmiita auttamaan, kun apua olen tarvinnut. He ovat auttaneet, vaikka eivät ole saaneet mitään vastineeksi. He ovat todella jalat maassa olevia tyyppejä eikä minulla ikinä heidän kanssa keskustellessaan ole tullut fiilistä, että he pistäisivät itsensä muita korkeammalle tai dissaisivat muita, päinvastoin. Mitä FitFashionin ilmapiiriin tulee, niin olen kokenut Fittarin ilmapiirin niin loistavaksi, että kerroin jopa raskaudestani kanssabloggaajille lähes heti.

Voisikohan sittenkin kyseessä olla vain väärinkäsitys, mitä ei selvitetty asianomaisten kanssa? Olen ehdottomasti sitä mieltä, että mikäli yksi kokee ilmapiirin huonoksi, niin on reilun ja avoimen keskustelun paikka. Jos yhdellä on paha olla, niin silloin tunne hyvästä ilmapiiristä ei ole kaikilla sama ja silloin on hyvä istua alas ja miettiä, miksi yksi kokee ilmapiirin huonoksi. Ovatko muut käyttäytyneet häntä kohtaan inhottavasti vai onko kyseessä puhdas väärinkäsitys?

FitFashionillä blogatessamme olemme kirjoittaneet monia kirjoituksia, mistä muut portaalin bloggaajat ajattelevat eri tavalla. Postauksistamme huolimatta ja eroavista mielipiteistä huolimatta olen kokenut aina, että meitä kunnioitetaan ja meillä on hyvä olla Fittarin portaalissa. En siis voi missään nimessä allekirjoittaa, että muutamat bloggaajat dominoisivat portaalin yleisilmettä tai dissaisivat muita. Meitä on aina kunnioitettu, kannustettu ja autettu. Kiitos FitFashionin bloggaajat <3

LUE MYÖS

Mitä kaikkea on FitFashion Monna treenaa!

Huono ilmapiiri FitFashion blogiportaalissa– Queen of everything

1 Comment
  • Kirppu
    Posted at 09:52h, 30 April Reply

    Luin myös tämän ko. bloggaajan tekstin, jossa kertoi lähdöstään. Tuli kyllä paha mieli niiden bloggaajien puolesta, joita hän tekstissään arvosteli ja syytteli huonosta ilmapiiristä. Eli teki mielestäni juuri sen mitä väitti muiden tekevän. Mahdollisesti siis peiliin katsomisen paikka.
    Tuohan tekee täysin mahdottomaksi kenenkään kirjoittaa yhtään mitään jos yksi ottaa kaiken noin henkilökohtaisesti ja kokee että muut hyökkäävät teksteillään häntä vastaan, jos jollakulla on mielipiteitä, joita hän ei itse allekirjoita. Mikä hän on arvostelemaan muita bloggaajia kun ite suoltaa tuollaista tekstiä ?
    Ja jos joku on henkilökohtaisessa blogissaan kertonut OMISTA arvoista, että minun arvoihin ei oikein sovi tissivaon näyttäminen. Niin miten ihmeessä joku voi kokea niin, että nythän tämä Monna pitää itseään parempana ihmisenä kun tuollaista sanoo ?! Täysin käsittämätöntä ja todella sääli että muut bloggaajat joutuvat tuollaisen arvostelun kohteeksi vain siksi että yhdellä on selvästi paha olla.

Post A Comment