Vihdoinkin… tuleeko meille tyttö vai poika?

Hellou kaikki meidän ihanat lukijat. Tänään me vihdoin julkistetaan onko meidän pikkubebe tyttö vai poika. Muutama viikko sitten tein Instagramissa kyselyä, mitä sukupuolta muut veikkaavat ja 53% oli poikavauvan kannalla ja 47% oli tyttövauvan kannalla. Poikaveikkauksia oli siis hieman enemmän. Me olemme tienneet pienen sukupuolen jo muutaman viikon, vaikka rakenneultra on vasta parin viikon päästä. Saimme alkuraskaudessa lähetteen Nipt-tutkimukseen ja kyseisessä testissä selviää myös sukupuoli, jonka halutessaan saa tietää. Hyvin lyhyen pohdinnan jälkeen olimme kummatkin sitä mieltä, että haluamme ehdottomasti tietää vauvan sukupuolen monestakin syystä. Yksi syy oli se, että Estellaa veikattiin kahdessa ensimmäisessä ultrassa poikavauvaksi ja tiesimme Nipt-tuloksen olevan huomattavasti ultraveikkausta varmempi. Toinen syy oli meidän malttamattomuus, me vaan yksinkertaisesti emme malttaneet odottaa kumpi vatsassa asustaa. Itselleni raskaus konkretisoituu aivan eri tavalla, kun saan tietää sukupuolen. Ei tarvitse puhua pelkästä vauvasta, vaan voi puhua tytöstä tai pojasta. Jo ennen sukupuolen tietämistä olimme päättäneet Domin kanssa, että haluamme kertoa tytöille sukupuolen jotenkin spessulla tavalla. Selailin pinterestiä ja tulin siihen tulokseen, että kakku olisi ehdottomasti herkullisin tapa kertoa uuden tulokkaan olevan tyttö tai poika. Itsehän en ole missään määrin mikään jauhopeukalo, mutta onnekseni ympärilläni on  ystäviä, jotka osaavat leipoa mitä tahansa. Ihanat Demi ja Dina lupautuivat tekemään kakun, mikä täytettäisiin joko vaaleanpunaisilla tai vaaleansinisillä karkeilla. Päältä kakku oli koristeltu vaaleansinisellä ja vaaleanpunaisella. Kakku oli aivan täydellinen sekä maistui aivan taivaallisen hyvältä.

Estellalle kakku merkitsi ainoastaan herkutteluhetkeä, mutta Amelielle kakun leikkaus oli todella jännittävä hetki. Leikkasimme kakun yhdessä perheenä. Kakkulapion leikatessa ensimmäistä viiltoa Amelie yritti parhaansa mukaan kurkkia kakun sisälle nähdäkseen kumpi sieltä tulee, mutta se ei oikeen onnistunut. Amelie oli melko varma, että tulokas olisi poika ja hän yritti painaa kakkulapion mahdollisimman nopeasti alas nähdäkseen oliko hän oikeassa. Kun kakusta oli leikattu ensimmäinen pala, alkoi sisältä valua VAALEANPUNAISIA karkkeja. “Meille tulee….tyttö,” totesi Amelie hieman hämmentyneenä. Kyllä, meidän perheeseen on tulossa kolmas pikkuneiti ja olemme tästä aivan superinnoissamme. Tytöt saavat joukkoonsa uuden kaverin ja tiedän, että tämä siskosjoukko tulee olemaan aivan mieletön! Domilla on komea akkavalta täällä ja hän totesikin, että miten ihmeessä kaksi vessaa riittää, kun tytöt alkavat olemaan teini-iässä ja meikkaamiseen kuluu tuhottomasti aikaa. Domilla on siis pian neljä naista ympärillä, kyllä hänen kelpaa 😉Kuultuamme sukupuolen olemme pikkuhiljaa tehneet muutamia hankintojakin vauvaa varten. Nettikauppa PikkuVaniljan sivuja ja Instatiliä on tullut selailtua edes takaisin monta kertaa katsellen aivan ihania tuotteita ja miettien, mitä kaikkea sitä tilaisi. Jo Estellan vauva-aikana haaveilin kaukaloon ihanasta lämpöpussista, mutta aikoessani tilata sellaisen ne olivat tilapäisesti loppu ja sitten asia vain jäi. Tällä kertaa halusin lämpöpussin ehdottomasti pikkubeebiksellemme ja sellainen onkin häntä jo nyt odottamassa. Tämä oli yksi niistä must-have- jutuista, mitä ei isosiskoilta ole jäänyt säästöön, koska heillä ei tällaista ole ollut. Vaikka monia juttuja onkin siskoilta jäänyt säästöön, niin onhan se silti ihanaa muutamia ihan uusiakin ihanuuksia ostaa uudelle tulokkaalle. 

LUE MYÖS

LÄHETE SIKIÖN NIPT-TUTKIMUKSEEN

“OLIKO KOLMAS LAPSI VAHINKO?”

LAPSESTA FIKSU RAHANKÄYTTÄJÄ

KUTSUITKO TOISTA HUOMIONHAKUISEKSI? EIKÖHÄN ME KAIKKI OLLA.

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

Tags:
,
4 Comments
 • Ida
  Posted at 23:28h, 01 May Reply

  En kestä miten ihania te olette 😍 onnea kolmannesta tytöstä ❤️

 • Jonna-Emilia/ Poikien Äiti
  Posted at 00:02h, 02 May Reply

  Mahtava juttu!!!! Tyttötrio on ihanan loisto juttu. Iskälle erityis onnittelut, onpa hauskaa, että saat edelleen olla ainoa laatuasi 😊 nauti.

 • A
  Posted at 07:58h, 02 May Reply

  Vau onnea! Ihanaa, kun kolme tyttöä ❤️ mahtava tuo kakkuidea 😍

 • Huoh
  Posted at 15:25h, 02 May Reply

  Oikeasti, mitä väliä, minkälaiset genitaalit lapsella on? Et voi sen perusteella tietää, mitä sukupuolta hän edustaa. Todella surullista, että aikuiset näin väkisin sukupuolittavat lasta vauvasta lähtien ja pönkittävät kahtia jakautunutta heteronormatiivista yhteiskuntaa. Tosi kurjaa lapsille.

Post A Comment