Kesäkorut + arvontavinkki

Perheeni ja ystäväni tietävät, että minulla ei turhan usein nähdä koruja. Korviani koristaa lähes aina helmet ja kaulassani ei lapsieni lisäksi roiku muuta. Viime viikolla minulla oli ensimmäistä kertaa ikuisuuteen koru kaulassa ja korvissa jotain muuta kuin helmet. Moni kehui korujani ja itsekin ihastuin koruihin niin paljon, että tällä viikolla kyseiset korut ovat olleet lähes päivittäin käytössäni. Muutama meidän Instagramin seuraajistakin oli bongannut korvikseni ja kyselivät mistä kyseiset korut ovat.Uudet korut, mitkä syrjäyttivät myös helmikorvikseni ovat saapuneet luokseni YO-ZEN:lta. Olen aiemminkin kirjoittanut kyseisestä brändistä, koska myös pikkuneitimme saivat sieltä aivan ihanat vaatteet. Kaikki YO-ZEN:n korut valmistetaan Suomessa ja kootaan käsin. Heidän tuotteensa erottuvat erilaisuudellaan. Korviksissani on suden kuva, mikä on uskollisuuden ja vahvuuden symboli. Kaulakoruani koristaa ihana joutsen, mikä länsimaissa symboloi liittoa, sidettä ja kumppanuutta. Olen aivan superihastunut uusiin koruihini ja kesän tullessa nämä korut pääsevät varmasti useasti käyttöön!Niin ihanaa, että aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat saapuneet vihdoin Suomeenkin. Näillä päin Suomea yli 20 asteen lukemia on sitten pari vuotta jo ehditty odottelemaan. Tänä kesänä, mikäli ilmat suosii, aion pukeutua lähes joka päivä mekkoihin, mitkä eivät purista tai kiristä edes vatsan kohdalta. Kesän lähestymisen kunniaksi Instagramissa on meneillään arvonta, missä voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin YO-ZEN:n liikkeeseen.

LUE MYÖS

TULEEKO MEILLE TYTTÖVAUVA VAI POIKAVAUVA?

LÄHETE SIKIÖN NIPT-TUTKIMUKSEEN

“OLIKO KOLMAS LAPSI VAHINKO?”

LAPSESTA FIKSU RAHANKÄYTTÄJÄ

KUTSUITKO TOISTA HUOMIONHAKUISEKSI? EIKÖHÄN ME KAIKKI OLLA.

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

Tags:
,
No Comments

Post A Comment