#Olisinpatiennyt, että jonain päivänä nukun yöni jälleen hyvin!

Maaret Kallio aloitti ilmiön #olisinpatiennyt, johon itsekin ehdottomasti halusin ottaa osaa.

Olisinpa 19-21-vuotiaana tiennyt, että jonain päivänä kaikki on hyvin ja nukun jälleen yöni hyvin. Olisinpa tiennyt, että elämässäni tapahtuneet asiat eivät määrittele sitä kuka minä olen. Olisinpa tiennyt, että minun ei tarvitse pärjätä yksin, vaan apua saa ja pitääkin pyytää. Olisinpa tiennyt, että minä kyllä pärjään ja rakas perhe sekä ystävät ovat tukenani joka hetki. Olisinpa tiennyt, kuinka elämä voi kääntyä yhtä nopeasti jälleen hyväksi kuin se kääntyi painajaiseksikin. Olisinpa tiennyt, että omista töppäilyistäni huolimatta Taivaan Isä tulee aina olemaan uskollinen ja hänellä on minun elämälleni suunnitelma. Olisinpa tiennyt, että jonain päivänä istun kirjoittamassa tätä tekstiä omassa pihassamme vaahterapuun alla kahden rakkaan prinsessan nukkuessa omissa sängyissään, yhden prinsessan potkiessa vatsassani ja rakastavan puolison tuodessa minulle juotavaa. Voi, olisinpa tiennyt, että minun ei tarvitse murehtia.Olisinpa tiennyt, että kaikki mitä tapahtui ei ollut minun käsissäni tai minun syytäni. Olisinpa tiennyt ja osannut nähdä ne asiat mihin olisin voinut vaikuttaa, mutta myös ne asiat, mitkä eivät olleet minusta riippuvaisia.  Olisinpa tiennyt, että vaikeista tapahtumista huolimatta minä olisin voinut jättää monta omaa typerää valintaani väliin. Olisinpa tiennyt, että menneisyyteni ei määrittellyt milloinkaan sitä kuka olin. Olisinpa tiennyt, että mitkään tapahtuneet eivät vähentäneet arvoani. Olisinpa tiennyt, että murehtimalla en voi muuttaa mitään.Olisinpa tiennyt, että elämä menee eteenpäin ja tilanteet muuttuvat. Olisinpa tiennyt, että jonain päivänä olen oppinut paljon kaikesta kokemastani. Olisinpa tiennyt, että jonain päivänä pystyn tukemaan heitä, jotka ovat käyneet samoja asioita läpi kuin minä. Olisinpa tiennyt, että kaikki kokemani tulee opettamaan minulle armollisuutta ja kiitollisuutta. Olisinpa tiennyt, että jonain iltana mennessäni nukkumaan itkemisen sijaan sydämeni on niin täynnä kiitosta, ettei sitä voi edes käsittää. Olisinpa tiennyt, että jonain päivänä minä en edes enää muista koska minulla viimeksi on ollut paniikkikohtaus. Voi, olisinpa tiennyt niin monia asioita!

LUE MYÖS

OLISINPA TIENNYT, ETTÄ JONAIN PÄIVÄNÄ OLEN ONNELLINEN

TAVOITTELENKO JOTAIN MITÄ EI OLE OLEMASSA

RASKAUS, PIENET LAPSET JA PARISUHDE

MITEN SAADA VAUVA NUKKUMAAN?

SYNNYTYSTARINA

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

2 Comments
 • Anonyymi
  Posted at 07:40h, 12 August Reply

  Tuli ihan tippa linssiin tätä lukiessa.
  Olen vauvan ykainhuoltaja ja päädyin blogiisi yksinhuoltaja-postauksen ansiosta.
  Viimeiset vuodet elämässäni ovat olleet vaikeita ja tuntuu ettei tilanne ole helpottamassa. Otinpa vielä vauvankin kuvioon mukaan… Jatkuvasti toivon, että löytäisin vielä miehen ja saisin tasapainon ja joskus jopa onnellisuuden.
  Vaikutat ihanalta, syvälliseltä ja rohkealta naiselta! Olen aikanaan kirjoittanut blogia ja nykyään kaipaisin sitä, en vain tiedä uskallanko aloittaa, yksinhuoltajuuden takia. Ahdistaa ihmisten kyselyt isästä.

  • fitfunfamily
   Posted at 10:50h, 12 August Reply

   Kiitos ihanasta kommentistasi! <3 Isosti sinulle jaksamisia ja tsemppiä. Yksinhuoltajuus on rankkaa. Lapset pitävät onneksi arjessa hyvin kiinni, mutta tiedän kyllä, että siihen vierelle todellakin kaipaa ihmistä, jonka kanssa jakaa kaiken.Toivottavasti löydät rinnallesi pian hyvän miehen sekä isän! <3

   Aloita ihmeessä bloggaaminen. Sinun ei missään tapauksessa tarvitse vastata kaikkien uteluihin, vaan voit rajata hyvinkin paljon lastesi yksityisyyttä ja heidän isäkuvionsa. Ihmiset toki ovat uteliaita, mutta sinä voit kertoa juuri niin paljon kuin haluat. Kannustan ehdottomasti sinua aloittamaan bloggaaminen, mikäli siitä nautit. <3

Post A Comment