Matsi pässin kanssa raskausviikolla 37

Instagramin Storyssa tuli mainittua pari vuotta takaisesta ottelusta pässin kanssa ja aika monta ihmistä mietitytti, miten ihmeessä näin pääsi tapahtumaan. Ehkä ihan ymmärrettävää, että ihmisiä kyseinen asia mietitytti, koska sairaanhenkilökuntakin oli hieman kummissaan tarinastani. Ajattelin nyt hieman avata tätä tilannetta enemmän…Odottaessani Estellaa viimeisillään menimme tuttuun tapaan mökillemme ja katsomaan meidän ikiomia pässejä. Pässit olivat aina aitauksessa mihin emme tietenkään Amelien kanssa menneet sisälle, koska tiedostimme riskin saada iskun sarvista. Amelien ihastellessa lampaita aidan läpi minä katselin samalla joelle päin ja yhtäkkiä huomasin portin olevan auki ja yhden pässeistä ulkona. Amelie oli huomaamattani avannut portin ja yksi pässeistä oli päässyt ulos. Pässi otti vauhtia ja oli pökkäämässä Amelieta, joten ainoa mitä ehdin tehdä oli nostaa Amelie lampaiden katoksen päälle istumaan turvaan. Itse en kerinnyt sinne kiivetä tai suojaamaan itseäni mitenkään.Pässi tuli siis kunnon vauhdilla sarvet edellä iskien suoraan vatsaani. Tämän jälkeen pässi peruutti ja otti uudelleen vauhtia iskeäkseen minua uudelleen. Amelie istui katoksen päällä ja itki, minä huusin apua minkä jaksoin, mutta rannasta ei kuulunut mökkiin sisälle, missä Dom oli sillä hetkellä. Pässin yrittäessä uutta iskua sain napattua tyyppiä sarvista ja siitä alkoi meidän pieni painimatsi, raskaana oleva nainen vastaan keskenkasvuinen pässi. Onneksi pässit eivät olleet vielä täysin täysikasvuisia, vaikka kokoa heillä jo olikin.Pidin pässin sarvista kiinni ja pässi yritti puskea minua. Apua-huutojen välistä yritin rauhoitella Amelieta, että kaikki on ihan hyvin ja ei ole mitään hätää. Painiottelun aikana kaaduin itse juottoastiaan ja sinne tippui myös puhelimeni. Aika pian tajusin, että ainoa vaihtoehto on nostaa tuo pässi takaisin aitaukseen tai homma ei lopu ikinä. Sain pässistä jotenkin otteen ja sain riuhdottua hänet takaisin aitaukseen aidan yli (portti oli liian kaukana, joten en pystynyt työntämään pässiä portista sisään).

Kun pässi oli takaisin aitauksessaan nappasin itkevän Amelien syliini ja menimme Domin luokse. Olin yltäpäältä mudassa, Amelie itki ja Dom meinasi saada sydänkohtauksen nähdessään meidät, että mitä on tapahtunut. Kerroin Domille tapahtuneista ja selitimme Amelielle pikaisesti, että kaikki on hyvin, mutta meidän tarvitsee käydä sairaalassa tsekkaamassa, että pikkusiskolla kaikki on hyvin.

Isäni saapui onneksi samoihin aikoihin mökillemme. Kerroimme isälleni tapahtuneet ja pyysin häntä käymään tsekkaamassa, että kyseinen pässikin voi ihan hyvin, koska en mitenkään kauniisti häntä laittanut takaisin aitaukseen. Supereläinrakas iskäni totesi vaan, että on nyt huolissaan ihan jostain muusta kuin pässistä ja, että hän ottaisi Amelien ja me voisimme lähteä heti kohti sairaalaa.

Lähdimme ajamaan suoraan sairaalaan emmekä käyneet edes vaihtamassa minulle kuivia vaatteita. Niinpä menin synnärille kengät ja vaatteet yltäpäältä kurassa. Synnärilläkin he olivat kyllä hieman ihmeissään tapahtuneista, mutta onneksi kaikki oli hyvin meidän pienellä Estellalla.

Tällä kertaa raskaus on ainakin tähän mennessä sujunut hieman seesteisimmissä merkeissä, vaikka pässejä ollaankin käyty lähes päivittäin taas kerran moikkaamassa. Kuvat ovat tästä raskaudesta, nimittäin aiemmista raskauksista ei kuvia juuri ole.

LUE MYÖS

VOIKO RAVITSEMUKSELLA MAXIMOIDA RASKAAKSI TULEMISTA?

OLISINPA TIENNYT, ETTÄ JONAIN PÄIVÄNÄ NUKUN JÄLLEEN YÖNI HYVIN

MILTÄ TUNTUU, ETTÄ EN MILLOINKAAN SAA POIKALASTA

RASKAUS, PIENET LAPSET JA PARISUHDE

ONNELLISEN PARISUHTEEN AVAIMET

“OLIKO KOLMAS LAPSI VAHINKO?”

LAPSESTA FIKSU RAHANKÄYTTÄJÄ

KUTSUITKO TOISTA HUOMIONHAKUISEKSI? EIKÖHÄN ME KAIKKI OLLA.

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

No Comments

Post A Comment