Mikä tulisi vauvan nimeksi, jos hän olisikin poika?

Monia on kiinnostanut, että ehdimmekö miettiä nimivaihtoehtoja pojalle ennen kuin saimme tietää tulevan pikkutyypin olevan tyttö. Saimme melko aikaisessa vaiheessa tietää vauvan sukupuolen todella varmaksi, NIPT- tutkimuksen ansiosta. Tottakai olimme ehtineet heittelemään nimiä ilmoille, mutta keskustelu pyöri enemmän tytön nimen ympärillä sillä poikalapselle olimme miettineet nimeä jo ennen Estellan syntymää siltä varalta, jos tulokas olisikin poika. Veikkaukset osuivat kuitenkin Estellan kohdalla oikeaan, joten poikavauvan nimi jäi käyttämättä ja edelleen kummatkin tykkäsimme nimestä.Emme ole milloinkaan pitäneet miettimiämme nimiä suurena salaisuutena ja tulevan vauvammekin nimen lähipiiri tietää jo. Jos vauvamme olisi ollut poika olisi hänen nimekseen luultavasti tullut Ben Jesperi tai Benjamin Jesperi. Jesperi on veljeni toinen nimi ja olisimme ehdottomasti halunneet antaa tämän nimen, mikäli pikkutyyppi olisi ollut poika. Benjamin nimestä vaan tykkäämme Domin kanssa kummatkin, mutta sillä nimellä nyt ei olisi ollut sen suurempaa tarinaa.Tytöillä on kaksiosaiset nimet niinkuin minullakin, mutta poikavauvan nimeä miettiessä emme edes pyöritelleet päässämme nimiä väliviivalla. Jotenkin tuntui loogiselta, että tyttöjen nimet ovat samalla kaavalla kuin oma nimeni ja poikalapsen nimi olisi sitten samalla kaavalla kuin Dominkin nimi. Myöhemmin voin kirjoitella postausta tytön nimivaihtoehdoista ja millaisista nimistä Domin kanssa tykkäämme. Meillä on siis niin täysin erilainen nimimaku, mutta onneksi ollaan nyt vihdoin päädytty meidän mielestä täydelliseen nimeen, mikä annetaan meidän rakkaalle tytölle!

LUE MYÖS

SYKSYN SAAPUMINEN AIHEUTTAA HAIKEUTTA

VOIKO RAVITSEMUKSELLA MAXIMOIDA RASKAAKSI TULEMISTA?

OLISINPA TIENNYT, ETTÄ JONAIN PÄIVÄNÄ NUKUN JÄLLEEN YÖNI HYVIN

MILTÄ TUNTUU, ETTÄ EN MILLOINKAAN SAA POIKALASTA

RASKAUS, PIENET LAPSET JA PARISUHDE

“OLIKO KOLMAS LAPSI VAHINKO?”

LAPSESTA FIKSU RAHANKÄYTTÄJÄ

KUTSUITKO TOISTA HUOMIONHAKUISEKSI? EIKÖHÄN ME KAIKKI OLLA.

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

 

Tags:
No Comments

Post A Comment