Rv 32 ja painonnousu | Paljonko painoni on noussut?

Raskausviikkoja on kertynyt mittariin jo 32 ja painoakin aika hurjat lukemat verrattuna edellisiin kertoihin. Edessä on vielä monta viikkoa ja olen ehtinyt jo nyt keräämään 15 raskauskiloa. Näin helteiden aikaan voisi helposti pistää kaiken turvotuksen piikkiin, mutta totuus on ettei minulla juurikaan ole turvotusta. Kyse on siis ihan aidoista kiloista. Olen jo nyt kerännyt viisi raskauskiloa enemmän kuin edellisellä kerralla koko aikana. rv 32 ja painonnousuEdellisellä kerralla minua ahdisti suunnattomasti raskauskilot ja päässäni pyöri jatkuvasti, mitä Dom ajatteli muuttavasta kropastani. Kävin myös juttelemassa asiasta ammattilaisen kanssa ja puhuin paljon menneisyydestäni, kun itsetuntoni koki todella kovan kolauksen. En pystynyt luottamaan siihen, että minä kelpaan Domille ja olen kaunis hänen silmissään, vaan jatkuvasti pelkäsin ettei hän pitäisi minua enää viehättävänä. Pelkoni osottautui täysin turhaksi ja Dom vielä synnyttämään mennessämme totesi minulle, että näytän kauniilta. Synnytyksestä seuraavana päivänä vatsanahkojeni roikkuessa ja näyttäessäni siltä, miltä voit juuri synnyttäneen naisen kuvitella näyttävän, totesi Dom minun näyttävän kauniilta. En tiedä muistaako Dom vielä sanomisiaan, mutta minä muistan, ne sanat olivat tärkeitä.rv 32 ja painnonousuTässä raskaudessa ei kilot ole olleet mikään ahdistava peikko, vaikka en vieläkään koe sitä paljon puhuttua “raskaudenhehkua”. Tässä raskaudessa olen jopa naureskellut isolle vatsalleni ja heittänyt läppää kiloistani. En stressaa tulleista kiloista, vaan tiedän niiden jossain vaiheessa pikkuhiljaa lähtevän, kun on jälleen sen aika. En koe huonoa omaatuntoa neuvolakäynnillä, vaikka paino onkin noussut, vaan tiedän sen olevan täysin normaalia. En pelkää puntarille astumista enkä pelkää Domin rakastavan minua tippaakaan vähempää, vaikka olenkin kerrännyt hyvän määrän kiloja. Itseasiassa hän on minun vyötärömittani kasvattamisesta todella ylpeä 😉rv 32 ja painonnousuEn koe olevani kauneimmillani juuri nyt, mutta se ei oikeastaan haittaa minua. On etuoikeus saada olla raskaana, kasvattaa kolmatta kertaa pienokaista sisällään ja käydä läpi tämä kaikki. Nautin suunnattomasti tästä raskausajasta, vaikka en mahdukaan normaalikokoisiin vaatteisiini. Olen niin iloinen, että olen saanut kokea raskauden, missä kaikki sujuu niin helposti ja voin nauttia tästä ajasta. Olen niin iloinen, että en pelkää muutaman kilon vaikuttavan siihen kuinka puolisoni näkee minut. Raskauskiloista viis, meikän vatsassa kasvaa ihan mieletön tyyppi ja oon hullun ilonen, että olen saanut etuoikeuden kasvattaa häntä sisälläni!

Mekko/ House of Brandon

LUE MYÖS

SYKSYN SAAPUMINEN AIHEUTTAA HAIKEUTTA

ÄLÄ HUUDA MUN LAPSELLE!

VOIKO RAVITSEMUKSELLA MAXIMOIDA RASKAAKSI TULEMISTA?

OLISINPA TIENNYT, ETTÄ JONAIN PÄIVÄNÄ NUKUN JÄLLEEN YÖNI HYVIN

MILTÄ TUNTUU, ETTÄ EN MILLOINKAAN SAA POIKALASTA

RASKAUS, PIENET LAPSET JA PARISUHDE

“OLIKO KOLMAS LAPSI VAHINKO?”

LAPSESTA FIKSU RAHANKÄYTTÄJÄ

KUTSUITKO TOISTA HUOMIONHAKUISEKSI? EIKÖHÄN ME KAIKKI OLLA.

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

4 Comments
 • Linda
  Posted at 09:05h, 27 July Reply

  Kiitos, että kirjoitit aiheesta. Blogissa vierailee varmasti paljon naisia jotka kamppailevat näiden raskauden aikaisten kiloasioiden ja siihen liittyvien itsetunto-ongelmien kanssa. Olen toisesta lapsesta nyt rv 40 raskaana ja tosiaan ajatukset omasta kehonkuvasta eivät ole kovin positiiviset ja olo ei ole kovinkaan viehättävä. Toisaalta omaa kroppaa oppii uudella tavalla raskastamaan ja arvostamaan, onhan se käynyt aikamoisen muutoksen läpi pian kahdesti.

  • fitfunfamily
   Posted at 08:28h, 28 July Reply

   Onnea raskaudesta ja tsemppiä ihan viime metreille! Todella ikävä kuulla, että sinulla myös ajatukset omasta kehonkuvastasi eivät ole positiiviset. Fakta kuitenkin on, että raskaus on ihan mielettömän suuri asia ja se saa ja sen kuuluukin näkyä. Oot varmasti aivan mielettömän kaunis, niinkuin kaikki muutkin raskaana olevat, joten nauti vielä viime metreistä ilman stressiä <3

 • Teresa
  Posted at 01:01h, 28 July Reply

  Uskon että, aika monelle raskauskilot sekä muutenkin raskauden tuomat muutokset kropassa huolestuttaa edes jonkin verran. Mutta niin kun sanoit kannattaa nauttia. Raskaus on kuitenkin lyhyt, ohimenevä, ainutlaatuinen aika.. Nyt kun itse odotan toista huomaan olen paljon ns. rennompi muuttuvan ulkonäön suhteen vaikka löytyy niitäkin hetkiä kun kauhistelee painnonnousua tai mahankokoa 😀

  • fitfunfamily
   Posted at 08:27h, 28 July Reply

   On varmasti ihan totta, että monia naisia muutokset kropassa mietityttävät ja jopa huolestuttavat. Uskon, että myös some on osasyyllinen siihen, että paineet ovat melko kovat ja takaisin entisissä mitoissa pitäisi olla pari päivää synnytyksen jälkeen. Fakta kuitenkin on, että raskaus on niin iso juttu, että se saa ja sen kuuluukin näkyä! Ihana kuulla, että sulla myös nyt raskausaika on mennyt rennommissa merkeissä eikä stressatessa <3 Tsemppiä!

Post A Comment