Pitkä kuuma kesä ja iso vatsa + odotuskuvia

Tänä kesänä on ollut enemmän hellepäiviä kuin minään muuna kesänä, minkä muistaisin. Helleraja ei ole mennyt vain hieman rikki, vaan lämpötila on kohonnut ihan kunnolla jopa 30 asteen yli. Some on täyttynyt julkaisuista, missä ihmiset joko rakastavat tai vihaavat näitä helteitä. Itse kuuluin ensimmäiset 50 päivää tähän ensimmäiseen ryhmään, mutta pari yötä sitten kuumuis alkoi jo olla liikaa. Myönnetään, taisin itkeä parina viime yönä tuskaista kuumuutta.odotuskuviaOlen melko onnekas, sillä minulla on ollut joka päivä mahdollisuus viettää alkupäivä Yyterissä meressä lilluen ja jatkaa helteistä nauttimista illemmalla mökillämme joessa lilluen. Minun ei ole tarvinnut tehdä pitkiä 8 h työpäiviä ilman ilmastointia tai kärvistellä kotona muka hieman viileämässä yli 30 asteen lämpötiloissa. Olen ihan oikeasti nauttinut näistä helteistä suunnattoman paljon, kunnes pari yötä sitten kuumuus yksinkertaisesti alkoi olemaan liikaa.odotuskuviaOlin mennyt illalla jo kahdeksan jälkeen nukkumaan ettei tarvitsisi kärsiä kuumasta ilmasta ja siitä johtuvasta huonosta olosta. Heräsin vähän ennen puolta yötä siihen tunteeseen, etten pysty pian enää hengittämään. Sisällä oli varmasti yli 30 astetta ja ulkonakin edelleen 29 astetta, mikä ei hirveästi kotiamme viilentänyt. Vatsa tuntui painavammalle kuin koskaan ja vauva tuntui täyttävän lähes kaiken keuhkoilleni kuuluvasta tilasta. Kuumuus ja suuri vatsa tuntui siinä hetkessä hieman rankalta yhdistelmältä. Itkuhan siinä pääsi. Itkin melkein pari tuntia ja kävin välillä avaamassa jääkaappia, että pystyin edes hetken hengittämään viileämpää ilmaa. Siinä hetkessä tuntui niin mahtavalta tietää, että Suomessa on neljä vuodenaikaa ja viileämmät ilmat ovat ennemmin tai myöhemmin tulossa. odotuskuviaHuomasin olevani juuri se suomalainen, joka on koko talven odottanut lämmintä kesää ja nyt valitan siitä. Tuntui todella kiittämättömältä tuntea tällaista fiilistä ja toivoa jo viileämpiä ilmoja, mutta se nyt kuitenkin oli minun fiilikseni sillä hetkellä. Olenhan minä näistä ilmoista nauttinut, suurestikin, mutta tuona yönä kuumuus tuntui vain ylitsepääsemättömältä. Seuraavana päivänä soitin siskolleni, jos voimme mennä heille, koska he omistavat ilmalämpöpumpun (ja tottakai on muutenkin mukava hengata heidän kanssaan) ja se oli todellinen pelastus. Muutama tunti viileässä ja tuntui taas mukavalta mennä kunnon helteisiin ulos.raskauskuviaTänään vihdoin kotimaahamme saapui hieman syksyinen tuuli ja asteita oli vain 18. Kyllä, olen ollut todella kiitollinen tästä säästä ja tuntuu, että helteiden ainakin hetkellinen hellittäminen tuli juuri oikeaan aikaan. Olen todella kiitollinen hyvästä kesästä, mutta olen vähintään yhtä kiitollinen myös siitä, että syksy tekee tuloaan. Ensi viikolla iskee arki ja sekin tuntuu itse asiassa vain hyvältä juuri nyt!

LUE MYÖS

SYKSYN SAAPUMINEN AIHEUTTAA HAIKEUTTA

ÄLÄ HUUDA MUN LAPSELLE!

VOIKO RAVITSEMUKSELLA MAXIMOIDA RASKAAKSI TULEMISTA?

OLISINPA TIENNYT, ETTÄ JONAIN PÄIVÄNÄ NUKUN JÄLLEEN YÖNI HYVIN

MILTÄ TUNTUU, ETTÄ EN MILLOINKAAN SAA POIKALASTA

RASKAUS, PIENET LAPSET JA PARISUHDE

“OLIKO KOLMAS LAPSI VAHINKO?”

LAPSESTA FIKSU RAHANKÄYTTÄJÄ

KUTSUITKO TOISTA HUOMIONHAKUISEKSI? EIKÖHÄN ME KAIKKI OLLA.

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

6 Comments
 • Tiia Juutinen
  Posted at 20:08h, 06 August Reply

  Aivan älyttömän upeat odotusajan valokuvat! ♡ Kuka ne on kuvannut?
  Voin osittain samaistua ajatuksiisi kuumuudesta. Raskaus tekee siitä varmasti paljon vielä hankalampaa. Ensimmäiset kuumat päivät olivat luksusta ja ulkona viihtyi koko päivän, mutta sitten se alkoi ahdistaa. Meilläkin asunto on kolmen suunnan asunto, eli aurinko paistaa kolmesta eri suunnasta päivän aikana. Siinä kerkesi asuntokin hyvin lämmetä päivien myötä, ja viimeiset päivät nukuttiin poikaystäväni kanssa olohuoneessa retkipatjoilla. Kyllä tuntui kunnon ukkos- ja sadepäivä hyvältä sen jälkeen! 😀

  http://www.tiiajuutinen.fi

  • fitfunfamily
   Posted at 07:45h, 07 August Reply

   Oi, kiitos <3 Kuvat on ottanut Dom meidän ollessa Yyterissä. Huh, kuulostaa kyllä hurjalta, jos koko päivän paistaa aurinko sisään eri suunnista näillä helteillä. Onneksi nyt on hieman viilentynyt. Ihanaa loppukesää sinulle!

 • Teresa
  Posted at 22:56h, 06 August Reply

  Ihan itkenyt en näiden helteiden takia ole vaikka todellakin raskaana on ollut toodella tukalaa! Siitepölyallergia myös tehnyt tehtävänsä..huh..Ihanaa kun syksy saapuu 🙂

  • fitfunfamily
   Posted at 07:45h, 07 August Reply

   Huh, sulla vielä allergiat näiden lämpöjen lisäksi! Tsemppiä kovasti raskauteen <3

 • Karoliina
  Posted at 14:13h, 07 August Reply

  Todella upeita kuvia!

Post A Comment