Onko meillä kaikki vauvaa varten valmiina?

No eihän meillä ole. Sairaalakassia en ole vieläkään “ehtinyt” (tai siis kai tässä pitää enneminkin puhua, että en ole priorisoinut sen pakkaamista ) katsomaan valmiiksi Domin monista kehoituksista huolimatta. Vauvan hoitopöytä on vielä kaupassa ja vauvan tarvikkeita puuttuu vielä jonkun verrankin. Kotiintulovaatteet tytölle olen pessyt, mutta kaikki muut pikkuvaatteet ovatkin vielä ovat pesemättä. Tänään kun pääsin kotiin (jep pääsin kotiin, tulossa illalla postaus siitä!) , niin iski pieni paniikki alkaa laittamaan pikkuneidille paikat valmiiksi, koska ihan synnytys voi sittenkin olla jo lähellä.Olen jotenkin tämän kolmannen kohdalla ajatellut, että yliajalle mennään aivan varmasti ja elokuussa tyyppi nyt ei ainakaan synny. En siis ole stressannut vauvanurkkauksen kuntoon laittamisella tai liivinsuojuksien hankkimisella. Olen nauttinut raskaudesta ja ajatellut, että lähempänä sitten. Kaksi viime yötä ovat kuitenkin havahduttanut minut siihen tosiasiaan, että lähtö synnyttämään saattaa olla sittenkin jo ennen kuin kuu vaihtuu. Nyt on siis aika käydä pientä listaa läpi ja miettiä, mitä vauva tarvitsee!Meillä ei siis vielä tällä hetkellä ole hoitopöytää, mutta ei anneta sen haitata. Hoitopöytänä saa ainakin toistaiseksi toimia normaali Ikean- lipasto, kunnes hoitopöytä saadaan pikkutyypille. Vaipan voi vaihtaa vauvalle lähes missä vain, mutta mielestäni on kiva, että yhdessä paikassa on vauvan vaatteet, rasvat, kosteuspyyheet ja vaipat. Näin kaikki tarvittava on lähellä ja ainakin tallessa.Vauva-nurkkauksen Luman-tuotteet on saatu kaikki Kiddexiltä ja heiltä löytyykin suuri valikoima erilaisia tuotteita vauvanhoitopisteeseen tai vauvanurkkaukseen. Aikaisemmista vauva-ajoista oppineena kannattaa hoitoalusta vuorata muovilla ja tämän jälken vielä laittaa päälle irrotettava päällinen, joka on sitten helppo pestä. Myös rasvoille sun muille puteleille kannattaa ehdottomasti hankkia oma pikkukori, missä pitää ne järjestyksessä. Meillä on valmiiksi hankittu muutamia Linolin rasvoja, jos sattuu, että vauva tarvitsee rasvaamista. En kuitenkaan näe tarvetta rasvata vauvaa automaattisesti, mikäli vauvan iho ei ole todella kuiva. Kolmas asia aiemmista oppineena on hankkia kosteuspyyhkeille oma laatikko. Meillä ainakin lähes aina päällimäiset kosteuspyyhet kuivuivat, koska edullisimman kosteuspyyhkeiden sulkija oli vain teipillä kiinni ja sen pysyvyys oli melko heikko. Näin kosteuspyyheet ihan oikeasti pysyvät kosteina. Kynsisakset vauvalle sain aikoinaan äitiyspakkauksesta, mutta nyt olen onnistunut ne hävittämään, joten myös uusi manikyyrisetti tuli hankittua bebelle, kyllä meidän neidin nyt kelpaa, kun hoitopöydältä lötyy manikyyrisetistä lähtien kaikkea söpöä Luman-tuotetta. Instagramiin tulossa myös Luman-tuotteiden tiimoilta arvonta parin päivän päästä, kannattaa olla kuulolla.

Täältä löydät lisätietoja sekä Luma-tuotteiden jälleenmyyjät.

LUE MYÖS

KUULUMISIA SYNNÄRILTÄ

KUN ANTEEKSI PYYNNÖLLÄ EI OLE ENÄÄ VÄLIÄ

SYKSYN SAAPUMINEN AIHEUTTAA HAIKEUTTA

ÄLÄ HUUDA MUN LAPSELLE!

VOIKO RAVITSEMUKSELLA MAXIMOIDA RASKAAKSI TULEMISTA?

OLISINPA TIENNYT, ETTÄ JONAIN PÄIVÄNÄ NUKUN JÄLLEEN YÖNI HYVIN

MILTÄ TUNTUU, ETTÄ EN MILLOINKAAN SAA POIKALASTA

RASKAUS, PIENET LAPSET JA PARISUHDE

“OLIKO KOLMAS LAPSI VAHINKO?”

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

No Comments

Post A Comment