Syksyn ensimmäinen pipoaamu!

Pakko se on todeta, että syksy on saapunut Suomeen ja helteet ovat tältä kesältä historiaa. Eilen joimme syksyn ensimmäiset teet perheenä ja totesimme kaikki meidän keittiön tuoksuvan ihan syksyltä teen ansiosta. Aamulla lähtiessämme viemään Amelieta eskariin oli lippiksen sijaan pakko laittaa pipot päähän. Tytöillä oli odottamassa uudet Bebeliiniltä saadut ihanat pipot, joten kylmä aamu olikin vain ihana yllätys ainakin meidän pikkuneideille. Ensimmäinen aamu tänä syksynä, kun kotoamme ulos lähti kaksi pientä pipopäätä. Matkalla eskariin huomasimme, että suurin osa muistakin lapsista oli siirtynyt tänä aamuna lippiksistä pipoihin. Toisaalta päivällä lämpöasteet kohosivat taas melkein 20 asteeseen, joten lippiksiä ei ihan vielä kannata laittaa kesäsäilöön.Kävimme tyttöjen kanssa läpi heidän vaatteitaan ja laitoimme hellevaatteet pois syysvaatteiden tieltä. Näin ihanan kesän jälkeen tuntuu ihan mukavalta kaivaa esille syyskamppeita ja valmistautua viileämpiin ilmoihin. Estella toki olisi mielellään ottanut kaikki syksyvaatteet esille, mutta pitänyt myös hellevaatteet kaapissaan. Pienen itkun saattelemana hän pussasi sandaalinsa nukkumaan varastoon ja sanoi niille vielä hyvästit saksaksi ja englanniksi.Itse en kovin usein vaatekriiseile, mutta tänä aamuna minulle meinasi iskeä todellinen vaatepaniikki. Monet ovat varmasti huomanneetkin, että olen kesän ajan hamstrannut vaatekaappini täyteen erilaisia hellemekkoja, mitkä tänä kesänä todella tulivat tarpeeseen. En kuitenkaan ole sekuntiakaan antanut ajatusta hieman yli viiden asteen lämpötilalle ja sille, että päälleni ei mahdu tällä hetkellä ainoatkaan omistamani housut. Tänä aamuna totuus iski pahemman kerran vasten kasvoja. Tajusin, että minun on hankittava vielä näiksi viimeisiksi päiviksi/viikoiksi edes yhdet pidemmät housut, mitkä mahtuvat päälle tai kuljettava Domin housuissa. En niin millään haluaisi laittaa enää senttiäkään raskausvaatteisiin, koska ihan pian tämä raskausaika on ohitse ja raskausvaatteet jäävät käyttämättömiksi.

LUE MYÖS

KUULUMISIA SYNNÄRILTÄ

KUN ANTEEKSI PYYNNÖLLÄ EI OLE ENÄÄ VÄLIÄ

SYKSYN SAAPUMINEN AIHEUTTAA HAIKEUTTA

ÄLÄ HUUDA MUN LAPSELLE!

VOIKO RAVITSEMUKSELLA MAXIMOIDA RASKAAKSI TULEMISTA?

OLISINPA TIENNYT, ETTÄ JONAIN PÄIVÄNÄ NUKUN JÄLLEEN YÖNI HYVIN

MILTÄ TUNTUU, ETTÄ EN MILLOINKAAN SAA POIKALASTA

RASKAUS, PIENET LAPSET JA PARISUHDE

“OLIKO KOLMAS LAPSI VAHINKO?”

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

No Comments

Post A Comment