Ensimmäinen postaus uudessa blogikodissa!

Miten ensimmäisen postauksen kirjoittaminen uudessa blogikodissa voikin tuntua näin vaikealta. Ensimmäiseen postaukseen haluaisi tiivistää kaiken olennaisen meistä ja meidän blogistamme, mutta eihän se mitenkään onnistu. Tervetuloa siis lukemaan blogiamme sekä tätä ensimmäistä sillisalaatti-postausta.

Tapasimme mieheni kanssa kolmisen vuotta sitten ( KOLME VUOTTA SITTEN HÄN OSTI MINULLE VEDEN ) ja puolen vuoden jälkeen tapaamisestamme mieheni oli muuttanut Itävallasta Suomeen ja olimme jo naimisissa. Meillä ei siis ole ollut tapana aikailla, eikä ollut tämän bloginkaan suhteen, kun idea blogistamme oli syntynyt. Noin kaksi vuotta sitten treenasimme mieheni kanssa olohuoneemme lattialla yhdessä silloisen vauvamme ja pienen neljä vuotiaan kanssa. Siitä se idea sitten lähti, että perustamme blogin nimellä FitFunFamily. Uskomme siihen etteivät lapset missään nimessä estä treenaamista, vaan se voi olla koko perheen yhteinen juttu, mistä kaikki nauttivat. Seuraavana päivänä menimme kauppaan ostamaan kameran ja tämä blogi sai alkunsa. Kahdessa vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Silloinen vauvamme ja neljä vuotias ovat jo pari vuotta isompia tyttöjä sekä perheemme on saanut yhden lisävahvistuksen vain pari viikkoa sitten ( SYNNYTYSKERTOMUS ). Parin vuoden aikana on treenattu yksin ja yhdessä lasten kanssa sekä oltu välillä kokonaan treenaamatta. Minä olen maannut välillä sairaalassa tiputuksessa raskauspahoinvoinnin takia, jonka loputtua seurasi liitoskivut. Raskauteni aikana treenit rajoittuivat hyvin lyhyisiin ja rauhallisiin kävelylenkkeihin tai sohvalla makoiluun. Dom puolestaan veti kaikki kesän treenit omalla pihalla kuntosalin sijaan ja treenit muuttivat hieman muotoaan, kun Amelie (6.v) halusi oppia kärrynpyörän. Kesän lopussa monien Youtube-tutorialien sekä harjoitusten jälkeen kärrynpyörän oli oppinut Amelien lisäksi myös Dom. Blogimme on elänyt koko ajan elämämme mukana sisältäen vaihdellen raskauskuulumisia, kovia kotitreenejä, ajatuksia parisuhteesta, ruokavinkkejä, matkustelua ja nyt viimeisimpänä blogissa on taidettu olla pienessä vauvakuplassa niinkuin meillä kotonakin. Blogi on raapaisu ihan normaalin perheen arkea iloineen ja suruineen. Tervetuloa siis seuraamaan blogiamme, treenejämme sekä perhe-elämäämme. Mielellämme kuulemme teiltä postaustoiveita ja tällä viikolla onkin tulossa muutama kovasti kyselty postaus. Nimittäin tällä viikolla julkaisemme vauvan nimen sekä kirjoittelen hieman synnytyksestä palautumisesta. Mikäli meidän jutut kiinnostaa, niin kannattaa seurailla meitä myös Instagramissa ( @fitfunfamilyblog ). Instagram päivittyy lähes päivittäin ja sinne tulee kuvailtua paljon videoitakin. 

LUE MYÖS

HÄN ON TÄÄLLÄ

NIMIVAIHTOEHTOJA

SISKOSTEN ENSITAPAAMINEN

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

2 Comments
 • Nanna L.
  Posted at 14:17h, 03 October Reply

  Moi! Jäin miettimään että onko Amelie syntynyt siis jo ennen teidän suhdetta? Jos näin on niin saako kysyä että kumman biologinen lapsi hän on? 🙂
  Ps. Ihana blogi! <3

  • fitfunfamily
   Posted at 14:57h, 04 October Reply

   Heippa!
   Kiitos kommentistasi <3 Amelie on siis syntynyt jo ennen meidän suhdettamme ja on minun biologinen lapsi. Dom tuli kuvioihin, kun Amelie oli kolme vuotta. 🙂

Post A Comment