Meidän pikkuneidin nimi on…

Vihdoin on aika kertoa, minkä nimen sai Edena-Amelien ja Lina-Estellan pikkusisko. Kyselimme muutamia päiviä sitten teiltä Instagramissa veikkauksia tyttäremme nimestä ( postaus nimi-arvauksista löytyy täältä ). Eniten arvauksia oli saanut nimi Alessia ja tämä nimihän on melkein tyttömme ensimmäinen nimi. Pikkuneiti siis taitaa todellakin näyttää nimeltään.Rakkaalla tytöllämme on kaksiosainen nimi, joista ensimmäinen nimi on ALESSA. Alessa oli mielestämme kaunis nimi ja sopi hyvin yhteen toisen nimen kanssa, minkä olimme hänelle jo aiemmin valinneet. Toinen tyttäremme nimi löytyi heprealaiselta nimilistalta. Oma isäni on opiskellut hepreaa ahkerasti jo useamman vuoden, joten tuntui ihanalta ajatukselta antaa lapsellemme sen kielinen nimi, mitä isäni osaa puhua. Toiseksi nimeksi tuli ,ELIANA, mikä tarkoittaa “Jumala on vastannut rukoukseeni”. Katsoessamme Alessa-Elianaa ja koko perhettämme ei voi kuin todeta, että Jumala on todellakin vastannut rukouksiimme. Olemme Domin kanssa niin kiitollisia näistä jokaisesta pienestä ihmeestä perheessämme sekä tietenkin myös toisistamme.

Nyt vihdoin voin Instagramissakin puhua meidän pienimmästä nimellä eikä pelkkänä vauvana. Ihanaa alkavaa viikkoa teille jokaiselle<3 

LUE MYÖS

MITES SE IMETYS? EI AINAKAAN NIINKUIN KUVITTELIN.

SYNNYTYSTARINA

HÄN ON TÄÄLLÄ

NIMIVAIHTOEHTOJA

SISKOSTEN ENSITAPAAMINEN

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

1 Comment

Post A Comment