Mitä isänpäivälahjaksi? (Sis. arvonnan)


*Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Coolstuff.fi kanssa

Mitä isänpäivälahjaksi?

Isänpäivä lähestyy taas kovaa vauhtia ja on aika pohtia lahjaideoita omalle isälle tai omien lasten isälle. Meillä lapset ovat vielä melko pieniä, joten perheessämme isän muistaminen kortteja lukuunottamatta on tietenkin minun vastuullani. Olen aina ollut sitä mieltä, että naiselle on niin paljon helpompaa ostaa lahjoja kuin miehille. Naiselle toimii aina ainakin kukat ja suklaa, mikä olisi takuuvarmasti toimiva lahjaidea miehelle? Selailin Coolstuffin sivuja ja löysin sieltä, vaikka kuinka paljon hyviä lahjaideoita miehelle. Sieltä löytyi kaikkea Darth Vader- vohveliraudasta hierontakuulaan. Yksi huippulöydöistäni Coolstuffin sivuilta oli mikroastia munakkaalle. Ei ole kerta tai kaksi, kun kauheessa kiireessä yritämme miettiä, mitä ruuaksi. Kummatkin Domin kanssa arvostamme, että ruoka olisi ravinteikasta ja nopeasti valmistettavissa. Tämä munakkaan mikroastia on siis täydellinen pelastus kiireisille päiville. Rikot munat, heität edellisenä päivänä pilkotut kasvikset mukaan, sekoitat ja kaadat ne mikroastiaan. Lykkäät munakkaan mikroon ja parissa minuutissa munakas on valmis ja lounas valmiina. Kukapa isä nyt ei fiilistelisi nopeaa arkiruokaa, mihin voi maun mukaan laittaa lisukkeiksi mitä tahansa. Toinen pakollinen ostos isälle oli Smart Cutter. Se on näppärä saksimainen leikkuri, johon on integroitu leikkuulauta. Jep, säästää taas aikaa ja vaivaa. Lapsiperheen arjen helpottajia, mikä olisikaan parempi lahja pienten lasten isälle, joka tykkää tehdä myös ruokaa. Smart Cutterilla saat leikattua ilman ylimääräisiä leikkuulautoja juurekset keittoon tai yllä mainittuun munakkaaseen. Leikkurilla leikkaa näppärästi aamupalapöydän kurkut, lounaan lihat ja illallisen leivät. Leikkuri on todella terävä ja kädensija on jousitettu, joten paloittelu käy huomattavasti näppärämmin kuin tavallisilla saksilla.Hieronnasta ei varmasti kieltäydy yksikään isä, joten tämän lahjan kanssa ei ainakaan voi mennä vikaan. Tämä Zunkuru hierontakuula on tehokkaaksi todettu apuväline, jota suosii myös moni ammattihieroja. Hieronnan vaikutusta voidaan myös tehostaa lämmittämällä kuula lämpimässä vedessä tai jäähdyttämällä se pakastimessa. Ja ettei totuus unohdu, niin tästä lahjasta pääsee nauttimaan koko perhe. Se on siis hyvä lahjaidea ihan kaikkia ajatellen, heh. Meillä isä sai nauttia hieronnasta n. 2 sekuntia ja tämän jälkeen oli vuoronvaihto. Loppuillan isä sai hieroa ahkerasti tyttöjä vuoronperään.Coolstuffin sivuilta löytyy huikea määrä erilaisia lahjavaihtoehtoja, joten kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Lopuksi vielä hyviä uutisia, mikäli isänpäivälahja on vielä hankkimatta. Nimittäin voit voittaa 30 euroa shoppailurahaa Coolstuffille.

Näin osallistut 30 euron arvoisen lahjakortin arvontaan Coolstuffille:

-Kommentoimalla, mitä sinä tilaisit isälle tai itsellesi lahjaksi Coolstuffista (täältä pääset katsomaan tuotteita ja linkkaamaan lempparisi).

-Arvonta päättyy 28.10.2018

Arvonnan säännöt

Ihanaa alkavaa viikkoa ja lähestyvää isänpäivää kaikille meidän perheeltä. Kuvassa näkyvä kirjaintaulu myös CoolStuffilta. Tämän postauksen sisältö on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Coolstuffin kanssa.

LUE MYÖS

MITEN SAADA VAUVA NUKKUMAAN?

VAUVAN NIMI

MITES SE IMETYS? EI AINAKAAN NIINKUIN KUVITTELIN.

SYNNYTYSTARINA

HÄN ON TÄÄLLÄ

MITEN VAUVA MUUTTAA PARISUHDETTA

SISKOSTEN ENSITAPAAMINEN

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

16 Comments
 • Matilda
  Posted at 19:16h, 21 October Reply

  Brush Hero Pyörivä Pesuharja koska mieheni tykkää pestä autojamme ja pitää ne puhtaana. Voisin luulla että tämä olisi hänelle mieluinen :):)

 • Jessica
  Posted at 21:16h, 21 October Reply

  Tommonen hierontakuula olisi varmasti miehelle mieluinen 🙂

 • Ella
  Posted at 22:15h, 21 October Reply

  Hierontakuula olis varmasti mieluinen 🙂

 • A
  Posted at 11:12h, 22 October Reply

  Hierontakuula!

 • Pauliina
  Posted at 12:07h, 22 October Reply

  Zunkuru hierontakuula tulis isälle tarpeeseen 😂😂

 • Emma
  Posted at 14:04h, 22 October Reply

  Hierontakuula ja saksileikkuri oli itellekkin mieluisimmat. Mut kyl varmaan Hierontakuula olis siisti, koska se olis rentouttava lahja.

 • Mia Kiukas
  Posted at 15:07h, 22 October Reply

  https://www.coolstuff.fi/KitchPro-4-in-1-Paistinpannu

  Tollanen paistinpannu olisi kätevä lahja lasteni isälle 😊

 • Tia
  Posted at 15:09h, 22 October Reply

  Magneettiset työhanskat olis aika hyvä 🤗

 • Emmi Hakkarainen
  Posted at 15:18h, 22 October Reply

  https://www.coolstuff.fi/Brewbarrel-Kotipanimo

  Tää olisi varmasti mieleinen lahja ! 🙂

 • B.T
  Posted at 17:40h, 25 October Reply

  Tuollainen hierontakuula olisi meilläkin mieleinen!

 • Randyflest
  Posted at 22:58h, 25 October Reply

  Good man!
  Look at
  a good
  offers for you.

  http://bit.ly/2EHFAcA

 • kukka
  Posted at 13:54h, 27 October Reply

  Stralla-kalasandaalit (https://www.coolstuff.fi/Spralla-Kalasandaalit/15625) haluaisin itselleni 🙂

 • anna s.
  Posted at 13:55h, 27 October Reply

  Hierontakuula vaikuttaisi hyvältä 🙂

 • hilkka
  Posted at 16:10h, 27 October Reply
 • Nelliina
  Posted at 09:22h, 28 October Reply

  Hierontakuula ois tosi hyödyllinen! Mukana 🙂

 • JennaO
  Posted at 11:30h, 28 October Reply

  Hierontakuula, koska mies on koko ajan hierontaa vailla! 😀

Post A Comment