Vauvojen siunaustilaisuus!

Sunnuntaina vietimme rakkaan tyttäremme, Alessa-Elianan sekä siskoni pojan, A-O:n siunaustilaisuutta. Vauvoilla on ikäeroa vain kaksi viikkoa, joten päätimme juhlia serkuksia yhdessä. Aiemmin blogissa jo kirjoitinkin, että vauvaamme ei kastettu, vaan hän saa vanhempana itse päättää haluaako hän kasteen. Kasteen sijaan pienten aarteidemme puolesta rukoiltiin. Lasten siunaaminen tapahtui seurakunnassa, missä paikalla oli niin tuttuja kuin tuntemattomiakin. Pastori Tommi piti aivan ihanan puheen, minkä jälkeen siskoni mies Andreas, sekä Alessa-Elianan “kummit” (lapsillamme ei ole virallisia kummeja, koska heitä ei ole kastettu) lauloivat biisin “You Say” ja itkuhan siinä tuli. Siunaustilaisuus oli lämmin ja kaunis hetki, mitä ei varmasti ikinä unohda. Siunaustilaisuuden jälkeen olimme kutsuneet siskoni luokse sukua kanssamme juhlimaan pikkuisiamme. Ruokana oli siskoni tekemää superherkullista carrykana-keittoa. Siskoni ehdotus oli tehdä kunnon ruoka, kun itse ajattelin vain suolaista ja makeaa kahvipöytään. Ruoka osoittautui erittäin hyväksi valinnaksi, sillä jokaisella meillä oli aivan tajuton nälkä siunaustilaisuuden jälkeen. Oli hyvä täyttää oma ja lasten vatsa ensin kunnon ruoalla, koska tämän jälkeen tulikin söytyä herkkuja vähän liikaakin.Ystäväni Demi oli jälleen kerran leiponut juhliimme kakut, en kestä miten kauniita kakkuja Demi tekee aina. En enää pysy edes laskuissa mukana montako kakkua Demi on meidän perheellemme tämän vuoden aikana leiponut. Myös äitini oli leiponut kaksi suklaa-juustokakkua sekä siskoni miehen äiti oli leiponut yhden kakun. Näiden herkkullisten kakkujen lisäksi saimme Arnoldsilta* donitseja, mitkä hupenivat melko nopeasti telineestään lasten vatsaan. Ainiin, ja teinhän minäkin cakepopseja, mitkä edellisenä iltana kaatuivat kipostaan pöydällä ja jälleen kerran tuli todistettua, että nää leipomisjutut ei vaan oo mun heiniä. Kaikki koristeet juhliin olivat Decora Houselta*. Oli niin helppoa kauppojen kiertelyn sijaan vain mennä heidän nettisivuilleen ja lisäillä ostoskoriin tarvittavat asiat serveteistä pöytäliinaan ja donitsitelineeseen. Decora Houselta löytyi myös ihanaa köynnöstä, missä oli valoja ja mielestäni nämä sopivat ihanasti pöydälle näin pimeänä vuodenaikana. Kakkukoristeet lasten nimellä puolestaan on saatu Puiselta*. Jo ennen vauvamme syntymää puhuin Domille, että haluan vauvallemme hänen nimellään varustetun kakkukoristeen hänen siunaustilaisuuteensa. Juhlien jälkeen kakkukoriste on ollut koristeena Alessa-Elianan kuvan vierellä. Kakkukoriste on ihana muisto tuosta kauniista päivästä.Isompien tyttöjen mekot ovat Kukkuukidsiltä* ja Eliana puolestaan pukeutui isoäidiltä saatuun mekkoon ja myöhemmin Eliana puki ylleen isomamilta saadun mekon. Tyttöjen asusteet olivat FAFA-collectionilta* sekä Forminisandmommies:lta*. Olin todella tyytyväinen tyttöjen asukokonaisuuksiin!

Juhlat sujuivat aivan mielettömän hyvin ja leppoisasti. Myös meidän pikkuihmiset olivat todella tyytyväisiä, vaikka päivänaikana menivät syömis- ja nukkumisrytmit hieman uusiksi. Myös isosiskot nauttivat juhlistaan aivan mielettömästi, eikä vähiten herkkujen takia 😉 Päivä oli kaunis ja olemme Domin todella kiitollisia kaikille, jotka tekivät pienemme päivästä ikimuistoisen.

*= saatu yhteistyönä

LUE MYÖS

TAVOITTELENKO JOTAIN MITÄ EI OLE OLEMASSA

PAINONNOUSU RASKAUSAIKANA

ROMANTTINEN YÖ

MITEN SAADA VAUVA NUKKUMAAN?

VAUVAN NIMI

MITES SE IMETYS? EI AINAKAAN NIINKUIN KUVITTELIN.

SYNNYTYSTARINA

HÄN ON TÄÄLLÄ

MITEN VAUVA MUUTTAA PARISUHDETTA

SISKOSTEN ENSITAPAAMINEN

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

No Comments

Post A Comment