Ei hullumpi autoajelu | BMW 740 E

BMW 740 E

Olimme viime kuussa Domin kanssa käymässä Haikon Kartanossa ja vierailumme aikana saimme myös käyttöömme BMW 740 E:n. Eliana oli mukanamme reissussa, joten hänkin pääsi testaamaan kyseisen auton kyydissä olemista. Kiinnitimme Domin kanssa hyvin eri asioihin huomiota autossa. Siinä, missä oma huomioni kiinnittyi kauniin värisiin penkkeihin tai siihen ettei auton avaimia tarvinnut laittaa virtalukkoon, niin Dom fiilisteli auton kiihtymistä sekä auton huippunopeutta (140 km/h) pelkällä sähkömoottorilla. Itse en autoa ajanut, vaan pysyttelin hyvin tyytyväisenä pelkääjän paikalla. Elianakin tuntui tykkäävän auton kyydistä, sillä pikkuneiti nukkui koko matkan tyypilliseen tyytyväiseen tapaansa. bmw 740 eBMW 740 E:n kyydissä kelpasi istuskella. Ajelimme pitkin Porvoota katsellen kauniita paikkoja, vaikkakin Domin huomio kauniin vanhakaupungin katselun sijaan taisi olla vain autossa. Autoajelut ovat myös aivan mahtavaa parisuhdeaikaa. Pienten lasten vanhempina olemme huomanneet, että autossa istuessa lapset piirtelevät useimmiten keskenään ja me vanhemmat voimme keskustella rauhassa. Autossa ei myöskään tule mieleen alkaa täyttämään tiskikonetta tai tarttua imurin varteen. Automatkat ovat siis täydellinen mesta jutella myös syvällisempiäkin asioita ilman, että toisen pitää samalla tehdä kymmentä muuta asiaa.bmw 740 eAjelumme jälkeen palasimme takaisin Haikon Kartanon pihaan ja Dom taisi tehdä pientä surutyötä luopuessaan BMW:n avaimista. Itse naureskelin Domille, mutta hypätessämme meidän omaan kylmään autoon, tuli aika nopeasti ikävä BMW:tä. Onneksi meidänkin auto lämpeni nopeasti ja on sekin ihan hyvä auto, vaikka ei ehkä kiihdykään nollasta sataan viidessä sekunissa tai omista kauneimpia nahkaisia penkkejä, sähkömoottorista puhumattakaan. Tällä autolla kelpaisi lähteä ajelemaan myös Itävallan Alpeille! bmw 740 e

LUE MYÖS

VAUVOJEN SIUNAUSTILAISUUS

TAVOITTELENKO JOTAIN MITÄ EI OLE OLEMASSA

PAINONNOUSU RASKAUSAIKANA

ROMANTTINEN YÖ

MITEN SAADA VAUVA NUKKUMAAN?

VAUVAN NIMI

MITES SE IMETYS? EI AINAKAAN NIINKUIN KUVITTELIN.

SYNNYTYSTARINA

HÄN ON TÄÄLLÄ

MITEN VAUVA MUUTTAA PARISUHDETTA

SISKOSTEN ENSITAPAAMINEN

SEURAA MEITÄ  ♥

1 Comment
  • Eetu
    Posted at 17:05h, 01 October Reply

    Tuo malli kyllä toimii todella hyvin, vitsin hieno! Itsekin olen miettinyt uuteen bemariin päivittämistä, sillä vanha kuluttaa vähän runsaasti. Toisaalta olen kuullut myös, että auton ohjelmointi voisi auttaa kulutuksen hillitsimisessä. Vaikea päättää, mutta uudemmat tietenkin kuluttaisivat vähemmän.

Post A Comment