Miksi en tehnyt joulustamme postausta?

Kerron monia asioita blogissamme, mutta vielä enemmän jätän täällä kertomatta. Blogimme on pintaraapaisu elämäämme ja ajatuksiani, mutta tosiaan vain hyvin pieni osa kaikesta päätyy blogiin. Joulun jälkeen muutamat ovat kummastelleet, miksi blogiin ei ole tullut mitään joulustamme. Onhan joulu yksi vuoden kohokohdista, myös meidän perheessämme, niin miksi siitä ei päätynyt juuri mitään muiden nähtäväksi?Juhlimme kyllä joulua, oikeastaan hyvinkin pitkän kaavan mukaan. Juhlimme meidän virallisen joulumme perheemme kesken käytännön syiden takia jo 22.- 23. pvä. Ne päivät olivat aivan huiput. Söimme riisipuuroa, tanssimme Ti-Ti-nallen joulumusiikin tahtiin, kävimme joulusaunassa, söimme jouluruokaa, saimme joulupukin vieraaksemme, jaoimme lahjoja ja yön tytöt nukkuivat vieretysten nauttien meidän aattoyöstämme. Meidän joulu oli juuri sellainen kuin toivoinkin. Aamulla tytöt vielä leikkivät keskenään ja Amelie totesi ääneen, että onpa ollut paras joulu. Niin minunkin mielestäni ja Dom oli myös samaa mieltä. Vaikka olisinkin mieluiten viettänyt meidän virallisen joulun myös sisarusteni perheiden kanssa kaikki koossa, niin silti tämäkin joulu oli hyvä. Tämä joulu oli myös meidän Eliana-rakkaan ensimmäinen joulu ja tästäkin syystä erityinen. Tänä jouluna perheessämme oli ensimmäistä kertaa kolme aivan ihanaa pikkutyttöä, kaikki niin rakkaita. Tänä vuonna meidän perheen joulu oli muutama päivä aiemmin kuin muilla ja se oli erityisen hyvä!Sitten kalenterin mukaisen virallisen joulun vietimme leppoisasti syöden edelleen jouluruokia vatsat täyteen ja nekin päivät olivat todella leppoisia ja ihania. Niitä kuitenkin varjosti se tosiasia, että joulupyhien aikana perheestämme puuttui tänä vuonna yksi. Onneksi ensi vuonna saamme jälleen olla koko perhe yhdessä. Tarkoituksenani ei ollut kertoa tätä asiaa blogissamme, koska ei se mielestäni tänne juurikaan kuulu ja se oli itsellenikin hieman kipeä juttu, koska jokainen meistä olisi halunnut olla kalenterin mukaisenkin virallisen joulun yhdessä. Aina kuitenkaan asiat eivät riipu vain meistä itsestämme. Ja joskus se voi olla jopa se joulu, kun tuntuu vähän haikealta ja jopa surulliselta.

Monna kirjoitti blogissaan siitä, kuinka heillä joulu ei mennyt ihan putkeen ja miten vaikeaa sellaista on sanoa, koska joulu. Jouluna pitäisi ainoastaan kertoa, kuinka täydellisesti kaikki meni. Jouluna on pakko postata täydellinen perhekuva, vaikka taustalla olisi mitä ongelmia tai surua. Voiko jouluna sanoa ääneen, että kaikki eivät menneet täydellisesti. Voiko sellaista sanoa ääneen, että oma joulu ei mennyt niinkuin halusi. Voiko sanoa ääneen surreensa jouluna? Kalenterinmukaisen aattoaamun aloitin itkua tihrustaen, koska olin surullinen. Päivästä tuli kuitenkin ihan hyvä, mutta en mitenkään voinut postata iloisia jouluisia kuvia, koska fiilikseni eivät olleet mitenkään superhyvät. Ihan hyvästä päivästä huolimatta kaipasimme kovasti yhtä porukastamme.Tästä syystä Instagramissakin nähtiin muutamia kuvia vain ja ainoastaan MEIDÄN oikeasta joulusta, mitä vietimme 22.-23.pvä. Nuo päivät olivat meidän joulumme. Toki tästä meidän virallisestakaan joulusta ei kovin paljoa tullut kuvia, koska halusimme nauttia joka hetkestä ilman jatkuvaa valokuvailua tai somettamista. Halusimme keskittyä perheeseemme  ja siihen hetkeen.

Nyt onneksi se kalenterinmukainenkin joulu on ohitettu ja koko perheemme on jälleen koossa. Nyt nautimme kybällä toisistamme, nimittäin edelleen olen sitä mieltä, että paras lahja ikinä on tämä oma perhe. Se ei ole itsestäänselvyys, että saamme kaikki olla yhdessä ja vieläpä terveinä.

Miten teidän joulu meni? Onko muita, joiden joulu ei ollut pelkkää iloa?

LUE MYÖS

FLUNSSA TAI VERISYÖPÄ

VAUVOJEN SIUNAUSTILAISUUS

TAVOITTELENKO JOTAIN MITÄ EI OLE OLEMASSA

PAINONNOUSU RASKAUSAIKANA

ROMANTTINEN YÖ

MITEN SAADA VAUVA NUKKUMAAN?

VAUVAN NIMI

MITES SE IMETYS? EI AINAKAAN NIINKUIN KUVITTELIN.

SYNNYTYSTARINA

HÄN ON TÄÄLLÄ

MITEN VAUVA MUUTTAA PARISUHDETTA

SISKOSTEN ENSITAPAAMINEN

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

1 Comment
  • kata
    Posted at 22:13h, 27 December Reply

    Se on todellakin sallittua sanoa, että jouluna ahdistaa tai väsyttää.. Jos lähdemme tavoittelemaan täydellisyyttä joka asiassa, en tiedä olemmeko koskaan tyytyväisiä. Itse pyrin suuntaamaan ajatukset positiivisiin asioihin, koska niitäkin on paljon jokaisessa päivässä<3

Post A Comment