Toivepostaus | Raskauskuvia

Uuden vuoden kunniaksi on luvassa paljon toivottu #throwback.  Tämä postaus selittelyiden sijaan sisältää ainoastaan kuvia raskausajaltani. Ja ei, mikäli mietit, että onko minulla ikävä raskautta, niin ei ole. Olen äärimmäisen kiitollinen, että pieni rakas Elianamme on nyt vatsani sijaan sylissäni <3 Oli etuoikeus kantaa meidän pientä aarretta vatsassani yhdeksän kuukauden aja, mutta voi kuinka fiiliksissä olen, että jokainen kolme pientä murua hengailee tänä päivänä vatsani ulkopuolella 😉

Toukokuussa otimme ensimmäisiä raskauskuvia Yyterin rannalla. Halusin ottaa vatsasta kuvia, koska aiemmista raskauksista minulla ei juurikaan ole kuvia. Tässä vaiheessa en vielä tiennyt, että Dom tulisi kuvailemaan hyvinkin paljon raskauttani ja ikuistamaan pikkuisemme kasvua vatsassani.raskauskuvia

raskauskuviaraskauskuvia

LUE MYÖS

MIKSI EN TEHNYT JOULUSTAMME POSTAUSTA

FLUNSSA TAI VERISYÖPÄ

TAVOITTELENKO JOTAIN MITÄ EI OLE OLEMASSA

ROMANTTINEN YÖ

MITEN SAADA VAUVA NUKKUMAAN?

SYNNYTYSTARINA

MITEN VAUVA MUUTTAA PARISUHDETTA

SISKOSTEN ENSITAPAAMINEN

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

No Comments

Post A Comment