Torni Hotelli Tampereella

*Kaupallinen yhteistyö yhdessä Tampereen Torni Hotellin kanssaViime vuoden loppupuolella vietimme perheenä yhden yön Tampereen Torni hotellissa. Amelie oli monet kerrat ihastellut hotellin korkeutta ja olimme luvanneet, että joku kerta voisimme jäädä koko porukka sinne yöksi. Joulukuun lopussa olimme yhden yhden päivän Tampereella, jonka jälkeisenä päivänä lähdimme käymään Seinäjoella. Tämä oli siis hyvä tilanne viettää yö Tampereella ja käydä tsekkaamassa millainen mesta on Torni hotelli. torni hotelliTorni hotelli sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, mistä pysty helposti kävelemään niin Ratina-kauppakeskukseen, keskustorille kuin rautatieasemallekin. Matka on niin lyhyt joka paikkaan, että meidän Estellakin jaksoi hyvin kävellä itse paikasta toiseen. Hotellin sijainti on siis aivan huippu, nimittäin Tampereella parkkipaikan etsiminen ei todellakaan ainakaan meille landelaisille ole mitään lempparipuuhaa. Oli helppo jättää auto hotellin parkkipaikalle koko ajaksi, kun pystyi liikkumaan myös kävellen. Hotellin läheltä meni myös busseja vähän väliä, joten pidemmänkin matkan päähän pääsee todella helposti julkisilla. Huomioithan kuitenkin, että myös hotellin parkkipaikka on maksullinen. Toki parkkipaikka on huomattavasti halvempi kuin muualle pysäköidessä.torni hotelliHotellissa oli otettu myös lapset aivan mielettömän ihanasti huomioon. Heti sisäänkirjautuessamme saivat lapset väritysvihot sekä kynät. Tytöillä kului aika hyvin väritellessä vihkojaan, kun me Domin kanssa laitoimme itsemme ja lapset valmiiksi ennen kaupungille lähtemistä. Illalla tullessamme kotiin eivät tytöt malttaneet mennä ollenkaan nukkumaan, nimittäin he olisivat tuijottaneet vaikka kuinka kauan huoneestamme näkyviä maisemia. Huoneemme sijaitsi kerroksessa 22, joten näkymät olivat huikeat. Illalla varsinkin maisema oli ihan mieletön kaikkien valojen loistaessa pimeässä. Amelie ja Estella ihastelivat iltamyöhään ikkunasta kauniita valoja herkutellen samalla. Meille oli nimittäin tuotu aivan superherkullisia kakkuja hotellihuoneeseemme. Hotellihuoneeseen mahtui hyvin viisi ihmistä ja kaikki meidän tavarat (mitä oli ihan hulluna vaunuista lähtien). Hotellissa on myös mahdollista vauvalle saada matkasänky mikäli sellaista tarvitsee. Hotelli sopii siis hyvin niin lapsiperheelle kuin pariskunnillekin.torni hotelliHyvin nukutun yön jälkeen ennen matkamme jatkamista kohti Seinäjokea menimme aamupalalle. Aamupalasta on pakko antaa isoplussa! Aamupalalta löytyi kaikkea herkuista viherjauheeseen. Itselläni useimmiten hotelliaamiaiset menevät herkuttelun puolelle, mutta Torni Hotellissa meistä ei kukaan hakenut sokeriherkun sokeriherkkua. Siellä oli niin paljon myös superherkullisia terveellisiä vaihtoehtoja ettei tehnyt edes mieli täyttää itseään donitseilla ja lätyillä, mitä toki myöskin sieltä löytyi. Mikäli siis arvostat terveellistä aamupalaa, mikä myös maistuu herkulliselta, niin Torni Hotellille iso iso suositus!torni hotelliMeille jäi todella hyvä fiilis hotellivierailustamme ja koko perhe nautimme kovasti siellä olostamme. Koko henkilökunta oli ystävällistä, hotellihuoneet todella siistit, lapset otettu ihanasti huomioon ja huippu aamupala kruunasi koko vierailun. Varmasti aiomme jatkossakin käydä kyseisessä hotellissa! Kiitos vielä Torni Hotelli.

LUE MYÖS

VINKKEJÄ VAUVAN KANSSA LENTÄMISEEN

TAVOITTELENKO JOTAIN MITÄ EI OLE OLEMASSA

MITEN SAADA VAUVA NUKKUMAAN?

SYNNYTYSTARINA

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

No Comments

Post A Comment