Ideoita lastenhuoneen sisustukseen

Tyttöjen huoneet ovat olleet keskeneräisiä muutosta asti ja tuntuu etteivät ne koskaan tule valmiiksi. Kun vihdoin huone alkaa näyttämään mielestäni hyvältä, niin havahdun siihen, että pikkuneidit kasvavat liian nopeasti ja on aika taas tehdä pieniä muutoksia heidän huoneissaan. Elokuussa ollessani viimeisilläni raskaana tapetoimme kummankin pikkuneidin huoneet ja olemme todella tyytyväisiä tapettivalintoihin. Tapetoinnin lisäksi puhuimme Domin kanssa, että Amelien huone tarvitsisi pientä tuunausta. Ennen joulua Amelie sai huoneeseensa Jollyroomilta katoksen sänkyynsä (Amelien sänky on muuten aikoinaan minulle teetätetty ja nyt esikoiseni nukkuu samaisessa sängyssä) yläpuolelle, mihin laitoimme myös syysvalot. Syysvalot ovat katoksessa vieläkin ja ne toimivat myös kivana yövalona. Nyt tarkoituksena oli uudistaa Amelien huonetta säilytyksen tiimoilta, koska säilytystilaa oli yksinkertaisesti liian vähän neidin huoneessa.Jälleen kerran selailimme Jollyroomin sivuja ja sieltähän löytyi kaikki tarvitsemamme. Amelie sai huoneeseensa uuden kirjoituspöydän, missä ei itsessään ollut paljon säilytystilaa, mutta oli sitäkin tyylikkäämmän näköinen yksinkertaisuudessaan. Halusimme säilytystilan erikseen kirjoituspöydästä, koska itse fiilistelen hyvin pelkistettyjä kirjoituspöytiä, missä ei ole paljon tavaraa. Jollyroomilta löytyi ihana kirjahyllytalo, mikä sopi mielestäni hyvin pian koululaisen huoneeseen. Siihen mahtuu halutessaan kirjoja tai koriste-esineitä ja laatikostoon voi laittaa vaikka askartelutarvikkeita tai vaikka legot. Tämän lisäksi Jollyroomilta lähti tilaukseen myös Petite Decon rahi. Rahi oli vähän liiankin ihana, nimittäin siitä aiheutui pientä keskustelua, että kenenkä huoneeseen rahi sitten sijoitetaan. Onhan se nyt epäreilua jos samettinen ihana rahi ja sängyn päällä oleva prinsessakatos asetetaan saman neidin huoneeseen. Keskustelut ovat edelleen vähän kesken, nimittäin tämä rahi sopisi hyvin myös meidän olohuoneeseemme, heh! Mielestäni Amelien huone alkaa nyt näyttämään hyvältä, juuri meidän neidin näkönen huone. Vähän pinkkiä prinsessafiilistä sekä villiä seikkailumeininkiä puolapuineen!

*Tuotteet saatu Jollyroomilta yhteistyössä

LUE MYÖS

VINKKEJÄ VAUVAN KANSSA LENTÄMISEEN

TAVOITTELENKO JOTAIN MITÄ EI OLE OLEMASSA

MITEN SAADA VAUVA NUKKUMAAN?

SYNNYTYSTARINA

SEURAA MEITÄ  ♥

FACEBOOK INSTAGRAM

No Comments

Post A Comment