Lasten oma pöytä pihalla!

Kaupallinen yhteistyö yhdessä Jollyroom kanssa

 Kun kävimme ensimäistä kertaa katsomassa nykyistä kotiamme, fiilistelimme Domin kanssa, kuinka täydellinen piha olisi lapsillemme. Heittelimme ilmoille ideoita, mitä kaikkea kivaa voisimme pihaamme laittaa lapsia varten. Puhuimme siitä, kuinka haluamme pihamme olevan myös avoinna naapurien lapsille. Meidän pihassa saa olla monta lasta samaan aikaan, siellä saa riehua, juosta, nauraa ja leikkiä, sitä varten ostimme talon, missä tilaa riittaa pihalla. Viime kesänä teimme jo useampia hankintoja pihaamme varten, mutta yksi iso puute oli pihassamme, nimittäin istumapaikkoja liian vähän. Halusimme Domin kanssa lapsille oman ruokapöydän, mikä on matalampi, niin siinä on helpompi myös pikkuisten syödä. Jollyroomilta löytyi juuri sopivan kokoinen ja vieläpä vaaleanpunainen piknik-pöytä penkkeineen ja päivävarjoineen. Pöytä sijoitettiin tyttöjen itse tekemän (D auttoi vasaroinnissa) ja itse suunnitteleman heppatalin viereen. Siinä on kätevä ottaa kisaa keppareilla, ajaa pieni kiessi pikku potkutraktorilla ja sen jälkeen istahtaa jäätelölle. Pöydän ääressä on niin piirrelty aarrekarttoja kuin syöty välipalaa. Pöytä on juuri hyvällä korkeudella niin, että Lina-Estellakin sopii passelisti siihen istumaan ilman, että ruoat tippuvat päälle kurotellessa pöydälle.

Koko setti, pöytä, traktori ja keppihevoset ovat Jollyroomilta.

No Comments

Post A Comment