Syysshoppailut Itäkeskuksessa

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ YHDESSÄ ITÄKESKUS KANSSA.

Reissasimme koko perhe syysvaateostoksille Helsinkiin. Toiveina oli löytää keltainen sadetakki, käyttövaatteita lapsille sekä mulle ja Domille. Kaikki tarvittava löytyi keltaista sadetakkia myöden.

Päätimme jo kotona, että keskustassa seilaamisen sijaan me mennään yhteen kauppakeskukseen, mistä toivottavasti löytyy kaikki tarvittava. Päätimme mennä Itäkeskukseen, mikä osoittautui ihan nappivalinnaksi.

Itäkeskus yllätti meidät kaikki positiivisesti. Kauppakeskus oli todella siisti, sieltä löytyi hyviä ruokapaikkoja sekä kauppoja. Lastenhoitohuone ansaitsee erityismaininnan, nimittäin en muista koska viimeksi olisin ollut niin siistissä lastenhuoneessa. Ei roskan roskaa tai tahraa missään. Tässä hommassa olisi muilla kauppakeskuksilla mallin ottamisen paikka.

Instagrammissa aiemmin lupailin vähän esitellä meidän ostoksia, joten tässä vähän kuvasaldoa meidän ostokset päällä:

 

No Comments

Post A Comment