“Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää”

Daniel Wellingtonin kello, rannekoru + sormus saatu yhteistyönä

Jos ikinä nuorena ihmettelin aikuisten päivittelyä “ruuhkavuosista”, niin nyt ymmärrän heitä paremmin kuin hyvin. Päivät kuluvat vauhdilla eteenpäin ja viikot vielä nopeammin, kuukausista tai vuosista puhumattakaan. Päivät täyttyvät koulu-,päiväkoti-,harrastus- ja työkuvioista, perheen yhteistä aikaa unohtamatta. Olen aina ollut todella perhekeskeinen ihminen ja siksi priorisoin korkealle perheemme yhteisen ajan. Vaikka olemme Domin kanssa kummatkin yrittäjiä, niin olemme päättäneet hoitaa lapset kotona niin pitkälle kuin mahdollista. Ameliehan aloitti nyt koulun ja on siellä nelisen tuntia päivässä, Estella puolestaan leikki kavereiden kanssa päiväkodissa nelisen tuntia ja me tuona aikana me yritetään Domin kanssa saada tehtyä hommia kovalla draivilla ja samalla pidetään huolta meidän perheen pienimmästä murusesta, joka vielä on kotona.
To- Do – lista ei ole loppunut pitkään aikaan, eikä se varmaan ole tyhjänä seuraavaan kymmeneen vuoteen. Päivät täyttyvät haleista, pusuista, töistä, harrastuksista, siivoamisesta ja ihmettelyistä, kuinka nopeasti aika kuluu. Jokainen päivä on lahja, jokainen tunti on lahja. Lapset kasvavat enemmän kuin nopeasti ja haluan enemmän kuin mitään olla läsnä heidän elämässän.
Mikään ei varmasti harmittaisi vanhana enempää kuin se, että tajuaisi missaanneensa omien lastensa lapsuuden. Haluan tänä syksynä entistä enemmän pyrkiä siihen, että töitä tehdessä tehdään töitä kunnolla, vapaalla ollaan kunnolla vapaalla ja lasten kanssa olla täysillä lasten kanssa. Ei enää sekoitusta, kaikkea kokoajan ja vähän, koska tällöin mistään ei pääse nauttimaan kunnolla.

Vaikka To-Do-Lista olisi kuinka loputon, niin se ei maailmaa kaada. Niitä tekemättömiä kotitöitä ehtii aina tehdä, mutta lasten kanssa tämä on aika on nyt, kenellekään meille ei ole luvattu huomista. Ollaan siis tietoisia siitä, että päivittäin pidämme läheisistämme huolta ja kun aika täällä loppuu, niin tiedämme, että lapsillemme on jäänyt perintöä. Perintöä, mitä ei voi rahassa mitata, nimittäin yhteistä aikaa.

Daniel Wellingtonin kello saatu yhteistyönä ja teille ihanille lukijoille minulla on myös jotain. Nyt on DW:llä meneillään Last Glow Summer- kampanja, missä saat – 50 % rannekorusta kellon oston yhteydessä. Ja tämän lisäksi koodilla “FAMILY15” (voimassa 8.9.2019) saat – 15% alennusta kaikista Daniel Wellingtonin tuotteista + heillä on maailmanlaajuisesti ilmainen toimitus.  Huomasithan Daniel Wellingtonin uudesta lisäyksestä “Petite” kellomallistoon, nimittäin nyt on saatavilla myös koko 36 mm.

 

No Comments

Post A Comment