Pupuristikko arkea helpottamaan!

Yhteistyössä yhdessä Laalaaliving sekä Kidspot.

Arki on koittanut ja meikä on tunnetusti mestari asioiden unohtamisessa. Tänä syksynä olen kuitenkin petrannut ja olen ripustanut seinille niin viikkokalenteria, kuukausikalenteria, päivän to-do-listaa sekä pupuristikon, mihin saan kaikkia tärkeitä lippulappusia sekä kauniita kuvia ripustettua.

Meillä on ensimmäinen syksy, kun teemme Domin kanssa kumpikin täyspäiväisesti töitä ja toki pienemmäisemme on joka päivä duunihommissa mukana ja isommatkin tytöt suurimman osan päivästä. Perheen ja työn lisäksi on lasten harrastuksia, niin ja tietenkin myös meidän vanhempien yrityksiä harrastaa. Homma ei siis mitenkään toimi pelkällä fiilispohjalta, vaan asiat täytyy aikatauluttaa ja tärkeät paperit pitää ripustaa näkyvälle… ei suljettuihin laatikoihin laitettuja laskuja tai lippulappusia tule katsottua. Siksi pupuristikko meidän työhuoneessa on ihan must.

Ps.alennuskoodilla PUPU saat -20 % kaikista pupuristikoista la 5.- ti 8.10. (klo 23:59 saakka).

No Comments

Post A Comment